![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet dediğine katılıyorum yabancı oyuncuların kalitesi ligde takımları öne çıkaran başlılca neden ama dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. delgado ve bobo konusunda peşin hüküm koymayalım ikisi de genç oyuncular yeteneksiz de değiller, kleberson konusunda da Tigana nın bir suçu yok herhangi bir hoca da gelse Kleberson a güvenirdi. Runje onun hatası bir yabancı stoper almamak yönetimin hatası. Ricardinho da yönetimin başarısı. Transferdeki durum kısaca böyle. Dediğin gibi Runje ve Kleberson un yerine daha iyi oyuncular geldiğinde ve bir tane de yabancı stoper alındığında takım daha derli toplu olacak. Ama bunun için sanırım sene sonunu beklemek zorundayız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sene sonu tiganayı yollarlar bobo bizi taşımaz ortasınıf bir topçu hele 4 - 5 milyon euro veriyorlarsa hiç tutmam bobo asla bir carew nouma gibi bir yıldız değil olamaz aynı şeyler nobre içinde geçerli bobo türk vatandaşı olsa 10 numara olurdu
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Brezilya’da Atletico Paranense takımı ile yıldızı parlayan Kleberson, 2002 yılında takımı Brezilya Şampiyonu olurken, bu başarının baş aktörüydü. Brezilya Milli Takımı’nda Teknik Direktör Felippe Lopez Scolari’nin daveti ile Şubat 2002’den itibaren forma giymeye başladı. Milli takım forması ile ilk golünü Bolivya’ya karşı oynadıkları dostluk maçında atarken, Scolari yaptığı açıklamada "Kleberson şu anda Brezilya’nın en iyi oyuncularındandır" diyordu. 2002 yılında Dünya Şampiyonu olan Brezilya Milli Takımı’nda yer aldı. 2003 yılında Manchester United’a transfer olan Kleberson, burada sakatlığı nedeniyle kadroya girmekte zorlandı ve 20 Premier League, 5 Şampiyonlar Ligi maçında forma giydi ve 2 gol attı. 2005 yılında 2.5 milyon sterline Beşiktaş'a transfer oldu bu sekilde bakildiginda tigana kelebersona güvenmekte de hakli, bence hata güvenini bosa cikaran klebersonda..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vaybe adama haklı diyorlar vaybe ilginç hemde ne ilginçtirki tigana futbolculara bi kaç kez yenilinde der yenilme piskolojisini öğretmek için ![]() ![]() gazeteci:sayın mösyö kürdan siz geçen senede bu takımın başındaydınız değilmi ...? mösyö kürdan: evet gazeteci :geçen sene gökhan güleçte bu takımdaydı değilmi....? mösyö kürdan : evet gazeteci: peki neden futbolcular(gökhan güleç) üzerindeki piskolojiyi uygulamadınız mösyö geçen sene bi iddanız yoktu oysa.... mösyö kürdan :??????????????????? anlamadım haaaa anladım senelerdenn geçen sene şartlar uygun değildi...uygulamaya bu seneden itibaren başladım örnek mesela leverkusun maçında ali tandoğanı sol kanat oynattım yenildik ama olsun şimdi aliye sağda oynamasının ne kadar değerli olduğu anlamaıştır ... gazeteci:??????????????? erçekten ilginç... mösyö kürdan: tabiii ilginç şimdi runjenin piskolojisinide onu forvette oynatarak yerine getirecem çok gol yiyor be adamımım ... gazeteci:başarılar mösyö.. kuliste ............. mösyö :şşştttt gazeteci bana bak beni sorular köşeye sıkıştırma SENİ MAHKEMEYE VERİRİM HAAA... gazeteci ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |