![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa arkadaslar neden anlamiyorsunuz... bu adam bu takimda oynamaz..yetenegi olmadigindan veya kötü futbolcu oldugu icin degil bu adam profesyonel degil...futbolun bi takim oyunu oldugunu sahada kendinden baska 10 arkadasinin oldugunu unutmayacak... adam resmen bi delgado golünde neden ben atamadim diye kafayi yiyordu.. fener macindan sonra tamam herhalde akli basina gelmis dedim ama yine dogru düsündügümü sonraki maclar ispatladi...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Delgado Basel'de cok macta sol acik oynadi, Burak Yilmaz de oynayabilir gerekirse.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Denir tabii, sonuna kadar katılıyorum!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaşlar tamam ibrahim amatörce kart yemiştir ama nasıl oynadıgınıda yazsanıza bence rico ile beraber maçın yıldızıdır.yigidi öldüreceksin ama her zaman hakkını vereceksin.2 güne kadar sol kanat yok diye cırpınıyoduk ama tigana onu oraya monte etti sonuç ortada eger akının sol kanattaki etkisini göremeyen varsa macın özetibni ya da tamamını tekrar izlesin.bakın bakalım bütün ataklar nerden gelişti ali tandogan2 nobre 1 tane yüzde yüzlük gol pozisyonuna girdi bu da akın sayesindedir bana beşiktasın akının oynamadıgı maçlarda kaç tane sol kanat organizasyonu yapıp gol atmıs biri bana bunun hesabını versin.ayrıca yırtınıyoruz genç oyuncu yetişmiyo diye siz ise 1 kalemde adamı siliyosunuz sonrada gençleştirmeden bahsediyosunuz akın gibi yetenekli bir genç zor gelir birde arda var onu atlamayalım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
peki bir de bana kaç ve hangi maçlarda olmadığını da yazar mısın?? ve bu maçların önemini sen benden daha iyi bilirsin.... adamın futbolculuğuna bişi diyen yok ama profesyonellik yerlerde... Hakkı var mı 2 önemli maçta da takımı bırakmaya???hele hele tam da bir tempo yakalamışken??? Kulağı çekmekten ziyade bükmeli ki bir daha yapmasın!!! Konu Jcole tarafından (01-12-2006 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İbrahim Akın, daha 5 gün önce lig maçında iki sarı karttan atıldı. Dün de oynadığı topu, attığı golü alkışlamaya hazırlanırken, sitemlerimi yolluyorum. İbrahim kardeş, bu kadar mesuliyetsizlik olmaz. Takımını 10 kişi bıraktın. Ya puan kayıp edilse, ne yapacaktın? Ricardinho diye bir usta var. Tigana, onu ilk geldiği günden bugünlere kadar sıcak tutsaydı, Beşiktaş'ın ligde de Avrupa Kupası'nda da sıkıntısı olmazdı. Hatta şu gruptan çıkılmıştı bile... Burak, oyuna girdikten sonra maça ağırlığını koydu. Penaltıyı yaptırdı, oyunu da dikine oynadığı için, Beşiktaş takımı da rakip sahaya kolay girdi. Maçın da bir hakemi var. Namussuz. Deplasmana gelmiş bir takımın bu kadar rahat edeceği bir yer olamaz. Ne gördüyse onu çaldı. Halbuki Avrupa'da oynanan maçlarda ev sahipleri biraz daha kayrılır.
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |