![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | büyük takimin kalecisi öyle 20 21 yasinda olamaz...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | madrid de casillas gibi barca da valdez gibi dimi....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. Konu KaRTaLMaNYa tarafından (03-12-2006 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bayern münchen-oliver kahn-37 arsenal-lehmann-lehmann-37 manchester-van der sar-36 inter-toldo-35 milan-dida-35 lyon-coupet-33 su an aklima gelen bunlar...bu kaleciler hala milli takimlarinda kaleci...tabiki yeni bi kaleci alindiginda bu kadar yasli olamaz ama en az 27 olmasi lazim... kalecilikte önemli olan fizik gücü hizlilik vb. degil tecrübedir.. bazi takimlarda genc kaleciler var tabi..ama benim görüsüm bu..
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| büyük takımın kalecisi şuanki kalecimiz gibi aptalca goller yiyemezzzz...... ayrıca istikrar için runje diyenlere gülüyorum...bu adam geldiği günden beri oynadı...ne yaptı ?? analadolu takımlarındaki kaleciler daha çok takımına bişeyler vermişlerdir...adam iki maç fena değildi vasatın üstüydü...normal bir kaleciydi yani ama diğer maçlar hep sıfır....baskı maskı diyolarlar da taraftar runje runje diye bağırıyo yani...o yüzden kesinlikle runje gitmeli..ayrıca demek Demirören bu transfer döneminde istesinler Nesta'yı bile alır hı ![]() Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (03-12-2006 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| günlük yorum yapmıyorum....ortam ilk başlarda bozuk değildi sen rahat ol...runje geldiği günden beri oynadığına göre ve aynı hatalaır hep yaptığına göre demek ki runje'yi bozan ortam olmamış..kaleci yaşı için dediğine katılabiliyorum ilkdefa...kaleciler tecrübe kazandıkça daha iyi oluyorlar...ama bir martinezin kalede duruşu , kendine güveni ve refleksleri tecrübeli kalecileri aratmıyor diye düşünüyorum...ama tek aday elbet martinez değildir..ama ilk aday martinezdir... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Katılıyorum bu yoruma.Bu Beşiktaş'a gelen en ünlü topçu bile iki haftada bozuluyor.Buna bir çözüm bulmak gerek önce.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 20-21 yaşında deilki zaten 23 yaşında iyi ozaman alalım 30 luk kaleciyi çıksın runje gibi
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |