![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Asla saygını kaybetme takdir ettim seni şimdi. Gelelim Serdara :Bırak 1 sene sonrasını 10 yıl sonrada olsa 20 milyon dolar etmez. İbrahim akına disiplin vermek için oynatmamazlık etmedi, kaprisleri (tigananın ) nedeni ile takıma sokmadı. Alınan başarısızlıklardan sonra Yönetim tarafından gelen baskılar nedeni ile oynattı.Akını sürekli motive eden Murat Aksu nun taa kendisidir.Bu böyle bilinsin ki Tiganaya mal edilmesin. Bobo yu bizim eski oyuncu Zago önerdi ve zamanında kiralık aldırıldı.Tigana veya ekibi gidip onu keşfetmediler. Burak içinse bir şey demeyeceğim çünkü gelişini hala anlamış değilim.Fakat iyi oyuncu. kendisini boşuna harcıyor.Kalitesini ve gücünü yukarı taşıyamıyor. aydın için tigananın hiç bir etkisi yok Ayrıca onu değerlendirmek içinde özel çabası yok.Tigana bu çocuğu sildi.Tabii gene bir yerlerden baskı gelmezse oynatmasıda zor. Akıllı teknikdirektör olsa takımı birden gençleştirmeye kalkışmaz çünkü bilmesi gerekirki ; hem ligi,hem kupa hemde UEFA da başarılı olabilmek zor.Zaman geçtikce tecrübeli oyuncuların önemi ortaya çıkar.Al örnek Burak ;lige fırtına gibi girdi.Sonra çöktü.Kendi savunması da "3 maçı kaldıracak gücüm yok." kadroya 3-4 genç alır ve sürekli olmasada çoğunlukla onlara maçlarda süre verirdi ve tecrübelilerin yanında pişmesini sağlardı. Galatasarayın 4 yıl şampiyon olması ve UEFA kupasını aldığında gençlerle tecrübeliler kaynaştırılarak ulaşılmıştı. Senin örnek verdiğin Barcelona da takım tamamen gençleştirlimedi.Tecrübelilerle yetenekli gençler bir arada oynatılıyor. Tigananın Beşiktaşa hiç bir katkısı yok.Üstelikte zararı var. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
bizdede deneyimli adamlar var onlar bi arkadas yazmış bizim deneyimli oyuncuları ve neler yaptıklarını 2 sayfa geride okumanı oneririm.ama bizde sorumlulukları alamadılar.ricardinho yu 1.75 milyon euroya alabilmemizin sebebi kadro dışı kalmasıydı 3 hafta antremana cıkmamıştı o yuzden kondisyon sorununu atlatması zor oldu.ve diğer deneyimli oyuncularımız takıma gerekli katkıyı veremediler. ibrahim akın olayına kesinlikle katılmıyorum sana abi.yonetimde olan tanıdıklarım var onlardan 1.agızdan duydum.hep tiganaya ters gidiyormus soylediklerini yapmıyormus ve kondisyonu 0 mış! kondisyonunun sıfır olmasıda orta kulak iltihabı gecirmesiymiş gecen sene.orta kulak iltihabı beynin talamus bolumune zarar vermiş ve dengesini dahi sağlayamıyormuş koşarken. bobo yu illa kendisi bulması gerekmiyor bana gore bence kasetleri izledikten sonra ben bu adamı işlerim diyebilmek onemli. butun gencleri bir arada oynatmadı zaten ve bu konuda soylediğinle aydın konusunda soylediğin celişiyor suanda aydına sans vermemesinin sebebi tum gencleri bir arada oynatmamak ve eminim ki onada sıra gelecek.ayrıca nasihatın için teşekkurler abi belki bana dusmez ama umarım sende kucuklerinin yaptığı yorumun sebebini dinlemeden ezmeye kalkışmazsın Konu KEREM tarafından (03-12-2006 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Vedat Okyar abimiz yazısında ne güzel demiş. "Bu çocuk Beşiktaş'a geldiğinden bu yana ısırmadı ama hep dişini gösterdi. Dişleri döküldü. Bırak ısırmayı rahatsız etmiyor bile. Bu genç adam, formayı kaybedecek herhalde farkında değil. Yetenekli diyorum, yeteneğini kullanmayan futbolculara yeteneğini kullanmıyorsa da yeteneksiz damgasını vururum. " "Kendine yararı olmayan adamın,takımınada yararı olmaz. Takımdan kesilmeli aklı başına gelince ve oynama iştahı gelirse , ve o formayı hak ederek alsın.Veya Beşiktaşın değerini anlaması için bir takıma kiralık verilsin” Beşiktaş başkanı adaylık şartları arasında GERİ ZEKALI olma şartımı aranıyor acaba.... Demirören öyle...Orman keza öyle biri...şimdide bu Kolat Kariyerli adam alacaksan; faal olan ve adını sık bahsettiren,geçmişi değil şimdiki anı başarılarla dolu oyuncu al.Sıkar tabiii. Kendileri gerizekalı ya ...taraftarda bunu yutacak ,kariyeri başarısı büyük oyuncu aldık diye ortalara çıkacaklar pöh...." abi bu yorumları yapmışsın i.akın konusunda tigana senin dusunduklerini yaptı ama yinede aynı konuda suclamışsın.ayrıca bjk başkanı başarılı yada başarısız olsada bence kimsenin ona geri zekalı demeye hakkı yok.oda senin buyugun nasıl sen benim buyugumsen .. saygılar | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Serdar şampiyonluğa oynayan Beşiktaş'ın içinde yer alamaz şu anda bence.Şu anda ön libero oynayabiliyorsa sırf fiziğinin iyi olmasından kaynaklanıyordur.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
haklısın belkide yanyana maç izledik,beklide hiç aynı havayı solumadık. Şunu ikimizde iyi bilyoruzki,bazen kızgınlıkla ,bazen beklentiklerimizin yerine gelmemesi nedeni ile bazı sözler söylüyoruz . Aslında hepimizin isteği Beşiktaşımızı daha iyi yerde görmek . Bende seni kırdımsa özür dilerim. Sedar konusunda şunu söyleyeyim.Mecazi olark söylemiş olduğun 20 milyon dolar etmez fakat.Bu çocukta iş var ve önü açık.Fiziği düzgün birazda akılını kullanarak oynasa tam aranılacak adam. İbrahim Akın ,çok kaliteli fakat kaprisli ve bencil onun bu huyları değişmez.Vedat Okyar doğru demiş gitsin başka takımda akıllansın gelsin derken.Benimde aldığım bilgilerde Tigana onu oynatmak istememişti.Nedenleri konusunda haklı olabilir.Fakat konusunda haklıyken tutupta Murat aksunun baskısı nedeni ile oynatması yanlış. fakat İ.Akında oynadımmı tutulmuyor.Bu seferde Tigananın yanlış yaptığı ortaya çıkıyor. Ben Tigananın doğru oyun kurgusu yaptığını,doğru hamleler yaptığını görmedim. ayrıca basına verdiği demeçlerinde sık sık beni her ülkede incelediler 1 kuruş vergisini vermediğim durum olmadı gibi sözler söylemesi hoş değil. Birincisi her ülkede neden onun şaibeli olduğu konusunda ithamlar var. Neden mahkemeye düşüyor.ayrıca usulsüzlük yapmadığını belirtmiyor.Maliyeye kazancından dolayı 1 kuruş eksik ödeme yapmadığını söylüyor.Haksız kazanç yapıp vergisini ödemek insanı aklamaz.(gecekondu yapan veya kaçak bina yapanın çöp vergisini ödemesi,bina vergisi vermesi veya bilmem ne parası ödemesi ;yasadışı yolla ev sahipliği durumunu yasal hale sokmuyor..Bu konuda deneyimliyimdir. ![]() Runjeyi ortağı olduğu menejerlik firması kanalı ile takıma aldırması bile yeter onun dürüstlüğünü sorgulamaya. Kendine iyi bak Kerem ![]() Görüşlerimiz ve Yollarımız farklı olsada amacımız aynı HERŞEY BEŞİKTAŞ İÇİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
ibrahim akın konusunda murat aksu manevi destek verdi haklısın ama kesinlikle destegi daha oteye gitmedi cunku tigana yonetimle o konuda arasına mesafe koydu.bunu başkan bile soyleyemezdi tiganaya.ibrahim akını oynatmasının sebebi son haftalarda ibrahim akındaki inanılmaz hırs,çalışma ve azimdi eger tigana nın onla sorunu olsa inat eder oynatmazdı ibrahim akının hırslanmasıda tigananın yollanmayacagını anlamasıydı. runje konusuna gelince; yonetime 3 kişilik bir liste verdi tigana başkan aralarından runjeyi yani en ucuz olanını aldı(runje pletikosa kamene) oyuncunun menejeriyle değil bizzat runjeyle anlaştı beşiktaş.bu gorusmede başkan ve tigana vardı sadece.menejere falan kurus verilmedi. ben tigananın kişiliğine kesinlikle laf etmem ve edilmesindende hoşnut değilim.bu adamın afrikaya yaptığı yardımı belkide turkiye yapmıyor.unicef e yaptığı yardımlarda cabası.Ama bu adam daumun yaptığı gibi yardım yaparken medyayı yanına alıp show yapmıyor. medyanında karşısında duruyor onun istediklerini yapmıyor zamanında noumanın ilhan mansızın yaptığı gibi buyuk ihtimal ogretildi ona beşiktaşın medyadan nekadar cektigi.bugun internetten fotomaç ı okudum(yeminliyim o gazeteyi almamaya)fenerbahçe taraftarı harikaydı falan yazıyor sahaya fazla bişey atılmadı yazıyor pes dedim artık PES!! bu gazetelerden cok cektik ne zaman toparlanmaya başlasak yeni şeyler ortaya attı bu basın tigana sunu yaptı bunu yaptı tazminatımı almadan bi yere gitmem şampiyonluk deil hedefimiz falan..bunların hepsi taraftarı kışkırtmak için olan şeyler. haber turkte ablam çalışıyor fenerbahçenin yaptığı şikeyi ortaya cıkarmışlardı hatırlıyosunuz ellerine bir kasette geçmişti haber turk un ama bu haberleri çıkarmaya başlayınca haber turk sabancı ve koç reklamlarını cekti haber turkten ablam o kaseti izleyenlerin oldugunuda soyledi haber turkten(ablam unifeb yonetim kurulundaydı o derece fanatik fenerli) ama nedense bu haberler ne fotomaç nede fanatik tarafından verilmedi. biz beşiktaşlıyız ve unutmayalım beşiktaşın beşiktaşlıdan başka dostu suana kadar hiç olmamıştır olmayacaktır.Lutfen bu gelecegin takımının arkasında duralım belki şampiyonluk gelmeyecek bu sene haklısınız ama tigananın gitmesi yeni bi TD nin gelmesi bile takımı buyuk bi kulfetin altına sokacak yeni gelen yeni adamlar isteyecek vs..vs.. biraz daha sabretmeliyiz unutmayın ki beklenen gunler gelecekse cekilen dertler kutsaldır. saygılar | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |