![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bizdede deneyimli adamlar var onlar bi arkadas yazmış bizim deneyimli oyuncuları ve neler yaptıklarını 2 sayfa geride okumanı oneririm.ama bizde sorumlulukları alamadılar.ricardinho yu 1.75 milyon euroya alabilmemizin sebebi kadro dışı kalmasıydı 3 hafta antremana cıkmamıştı o yuzden kondisyon sorununu atlatması zor oldu.ve diğer deneyimli oyuncularımız takıma gerekli katkıyı veremediler. ibrahim akın olayına kesinlikle katılmıyorum sana abi.yonetimde olan tanıdıklarım var onlardan 1.agızdan duydum.hep tiganaya ters gidiyormus soylediklerini yapmıyormus ve kondisyonu 0 mış! kondisyonunun sıfır olmasıda orta kulak iltihabı gecirmesiymiş gecen sene.orta kulak iltihabı beynin talamus bolumune zarar vermiş ve dengesini dahi sağlayamıyormuş koşarken. bobo yu illa kendisi bulması gerekmiyor bana gore bence kasetleri izledikten sonra ben bu adamı işlerim diyebilmek onemli. butun gencleri bir arada oynatmadı zaten ve bu konuda soylediğinle aydın konusunda soylediğin celişiyor suanda aydına sans vermemesinin sebebi tum gencleri bir arada oynatmamak ve eminim ki onada sıra gelecek.ayrıca nasihatın için teşekkurler abi belki bana dusmez ama umarım sende kucuklerinin yaptığı yorumun sebebini dinlemeden ezmeye kalkışmazsın Konu KEREM tarafından (03-12-2006 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |