Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Tigana Fenerbahçe'nin teknik direktörü ya tabii inadına Beşiktaş.Allahım yarabbim ya... İNADINA TİGANA = İNADINA BEŞİKTAŞ |
Bu komik önermeni kendine sakla bence.Tigana = Beşiktaş ne demek kardeşim yaaa.Tükürdüğümü yalamayacam diye inat eden insanlar gördüm ama böylesini görmedim ya.Siz naaptığınızın farkında değilsiniz.Bana istikrar mistikrar hikayeleri anlatmayın.Biz de istikrardan yanayız da doğru şeylerde ısrar başarıyı getirir.Sonuçlar kötü olur ama ışık vardır.Burda Barcelona örneği falan verenler vardı.Size bir şey söyliyim mi çok komiksiniz.Barcelona Rijkard'lı senesinde ilk devre çok kötüydü ama deli futbol oynuyodu.Nitekim geriden gelip sezonu ikinci bitirdi.Tigana buraya geleli 1 yıldan fazla oldu daha üst üste 3 galibiyet yok.İstikrarsızlıkta ısrar ne demektir ya.Sadece sonuçlar değil ki futbol da istikrarsız.Bu kadar ayda bir takım nasıl üstüne hiç birşey koyamaz.Sakın bana siz skora göre konuşuyosunuz falan yazmayın bu muabbet baydı artık.Bilakis skora göre değil oyuna göre konuşuyorum.Gerçekleri göremiyorsunuz.Oyuncular bu adamı sevmiyor.Bütünlük olmayan hiç bir takımda asla ama asla başarı gelemez.Sempatisini kaybetmiş hiçbir teknik direktör başarılı olamaz.Bunun puan tabelasındaki yerle falan alakası yok.Bu takım Tigana kaldığı sürece 2 ileri 1 geri devam edecek.Diğer takımlar kötü olmasaydı şu an 13-15 puan falan gerideydik.Takımın topladığı puan geçen senelerden farksız.Futbol da öyle.Ben Briegel'i bile savunmuştum çünkü takımda ışık vardı.Şampiyon olamamıştık ama kalmalı demiştim.Çünkü takım herşeyden önce takımdı ve hocalarını seviyolardı.Daha Tigana'ya koşan bir tane adam görmedim ben.Siz kör gözlerle bakmaya devam edin bakalım.Yazık ediyorsunuz Beşiktaş'ımıza.Elin bizi küçük gören adamını üstümüzde tutmaya devam edin bakalım. Benim son sözüm şudur.
İNADINA BEŞİKTAŞ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!