Alıntı: disappear´isimli üyeden Alıntı
ben ahmet yıldırıma bazı konularda katılıyorum bazılarında katılmıyorum düşünsenize bugün 30 yaş üstünde tevrübeli bir takım yartıldığını evet bu sezon şampiyonuz peki gelecek seneler ??? yine 101.yıldımızdaki gibi ve bu güne kadar gelenleri tekrar yaşamak istermisiniz? Ancak şuan napılıyor genç oyuncularla 1 sene sabredelim 2. sene bu tkaım üst üste şampiyonluklar yaşayacak biraz daha sabredin | sen ahmet yıldırımın dediğini tam olarak anlamamışsın...ahmet yıldırım hep 30 yaş üstü tecrübeli bir takım yaratılsın dememiş...sadece gençlerle başarı olmaz onların dilinden alnayacak sahada tecrübeli isimlerin olması gerektiğini söylemiş ve ekleme yapmış gerets bu işi çok iyi yapıyor elindeki gençleri dönüşümlü oynatıyor ve ilerideki galatasarayın iskeletini oluşturuyor diye...bizde bunu söylüyoruz...gençlere ve gençleşmeye karşı değiliz...ama bunu düzgün yapmak gerekiyor...sen birden bukadar gençlerle oynarsan önümüzdeki senelerin takımını kurmazsın büyük bir yıkım yaşatırsın...ben diyorum ki bu gün iki genç oynatsın yarın 3 öbürsü gün 4 ama bunlar yetişerek tecrübe kazanarak oynasın...ve ahmet yıldırım bir şeyi daha çok güzel söylemiş BJK büyük klüp...büyük klüplerin büyük beklentileri vardır...sıradan anadolu takımı değiliz..ve sizden ricam BJK yi böyle görmeyin..ayrıca senin için söylemiyorum tabiki üsteki arkadaş sanane BJK den sen ikinci liginde oyna demiş..beşiktaşa emke vermiş 4 sezon bu forma altında terlemiş formasının hakkını vermiş biri röportaj yapmak istediklerinde elbette BJK hakkında düşündüklerini söyleyebilir...ve bence çok da güzel şeyler söylemiş..bu yüzden zorunuza gitmesin...
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (09-12-2006 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir..
|