![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haksızlık olmasın die yapılmıştır ama olsun bizim ruhumuz yeter...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | offfffff offffffff olacak iş mi bu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nasıl adam bunlar ya anlamıyorum admlar kafa yarıyor kulak patlatıyor 3 maç ceza bize havadan ceza böyle şey olmaz.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Tarafsız(!) Federasyonun Cezaları Beşiktaş'ımdan Başkasına Verilmez Zaten...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | helal olsun carsiya kulube destek vermek bu oluyor herhalde....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu ne zihniyet..allah o fenerlileri nasil biliyorsa öyle yapsin....ben dün o ezikler basin aciklamalarini canli gördün....pislikler önce bir video gösterdiler, besiktasdan hic bahsetmediler...ondan sonra besiktasin almadigi ama onlara göre hakettigi cezalari saydilar....videoda cinconun bir kac görünülerini gösterdiler, federasyonda gese icin calistigi icin cezayi biz aldik....anlayamiyorum, adamlar penalti istiyor penalti aliyor, ceza hekediyorlar biz aliyoruz, fenerin ne oldugunu biliyoruz, ama arkadaslar uyanin kardes külüp diye bir sey yok...öyleyse kardesimiz bizi kötü yola sürüklüyor, ve kendini kurtariyor
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |