![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 45.000 yeterli bize daha cok olsa istanbul inler... ![]() ben mali durumdan supheliyim genede kim ne derse desin demiroren once car cur harcadigi paralarin hesabini versin transferde kimbilir kac milyon euro zarar ettik... bu yonetiimden de pek bisey beklemiyorum stad projesi hayata gecirilirse yaptiklari en buyuk basari bu olur...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sponsor a ne gerek var devlet verdi eziklerin parasını
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Arkadaşlar inönüde maç izleme zor oluyor.Bence stad yıkılıp yenisi inşaa edilmeli.Aynı zamanda stadımızın biçimi korunulup her tarafı kapalı olmalı.İngiltere ligindeki stadlara benzemeli.Çok şey istedim galiba ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
amaç kapasiteyi arttırmak değil, amaç yeni modern ve her türlü gelir getirecek bir stad yapmak. otopark,tribün altlarında işyerleri ve stadın modern görüntüsü bunlar taraftar çekmek için ideal şeylerdir... bugün 33 bin kişi ile 20 bin üstünde seyirci gidiyorsa 45-50 bin kişilik modrn stad ile seyirci hem modrn stadı görmek için hemde rahat bir maç izlemeye gider. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Demiroren e 24 milyon dolar borc var Banka borclari hakkinda bilgim yok Del Bosque geldi sozlesmesi feshedildi toplam 7 milyon dolar civari para odemek zorundayiz ona ve yardimcilarina... Riza Calimbay geldi sozlesmesi feshedildi 600 bin Ytl aldi... Ailton gelmis 2-3 milyon euro (kendisine 1 milyon dolar hemen verildi imza attiginda) 250 bin e satilmis Juanfran gelmis 3 milyon euro civari(bildigim kadariyla) bedelsiz gitti Veysel,Ali tandogan,Adem,Cagdas,Fatih sonkaya,Mustafa dogan,Guven Kocabal,Okan Buruk ve digerleri bunlarin hepsi parasiz gelmedi bunlara harcanan paralar da var... Stad Yapildi heralde sponsor yapmadi benim bildigim kadariyla 5 milyon dolar civari stadi yenilemek icin harcandi Akatlar da parasiz yapilmadi Stad ve akatlar konusunda soyleyecek kotu biseyim yok yonetime cunku hem inonu daha iyi oldu hem bi salon kazandik amator subedeki maclarimiz icin... Arada tek Carew ve Youla katki sagladi takima maddi olarak... Ote yandan sportif basari 0 her yil inanilmaz paralar basari yok yani bize para gokten mi iniyor anlamadim ki bukadar rahat bir kulubuz... simdi divan mi soyluyor borcu yonetimmi beni ilgilendirmiyo bana once bunlarin hesabi verilsin ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | del bosque ye 7 milyon dolar gibi bir para ödenmedi. fifalık olduk ve fifa bizi haklı bulduğu için bu parayı ödemedik.gönderilen futbolcularada en fazla 20 milyon dolar para ödendi. bunun dışında öğrenmek istediğin bişey varsa söylersen sevinirim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlısı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |