![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | samet bitti denen trabzonu bugünlere getirdi. Adı sanı olmayan futbolcularla hemde. Tgana gençleri seven biri diyorlar paftan kazandırdığı bir tane elaman yok. Oysa samet olsa Aydın, Serdar, >Emre gibi gençleri nasıl değerlendireceğini çok iyi bilir. Bence bu takımı düzene sokabilicek tek adamdır. Kulübün yapısını beşiktaş taraftarının ruhunu bilen birisibir şansda samete verilmeli diye düşünüyorum. Bu kadarıda onun hakkı yani. Senelerce bu külübe bileğinin hakkıyla hizmet etmiş bir adama bu şans verilmeli bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Eğer bugünkü Trabzon'da Samet'in emeği varsa, gelmemesinde fayda var ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ya açıkçası Samet konusunda tereddütlerim var...Tercihim tabiki Lucescu olmasıydı ama şimdi Tigana yı yollarlarsa türk bi hocayla çalışacaklar gibi..üç isim var Ertuğrul , Ersun , Samet....hangisi daha faydalı olur emin değilim...Samet en olgunları...Ertuğrul daha taze gelin gibi kalıyor onların yanında ama işte iyi işler yapıyor...Samet çok iddialı bilmiyorum... | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
Ne Samet, Ne Ertuğrul, ne de Ersun. Bu adamların dünya futboluna kattığı ne var?? Hiç!! Çalıştırdıkları takımlara baktığınızda, ilk haftalar sürekli çıkış, akabinde sürekli düşüş!! Ne oldu?? Ersun'un Manisasından üstteyiz. Ne oldu?? Ertuğrul'un Kayseri'sinden üstteyiz. Lazaroni Trabzon'u bıraktığında puan farkı pek yoktu. Ziya geldi de ne oldu?? Battıkça battılar... Her içimizden yetişmiş adamın, bilgi ve beceri bakımında ful donanımlı mıdır?? Hem Beşiktaş'ın hedefleri büyük diyoruz, hem de vizyonu dar adamların eline bırakmaya çalışıyoruz. Del Bosque'nin de, Tigana'nın da geliş amacı, belirtilen hedef doğrultsunda takımı hazırlamak. Ama yönetim bu hedefleri bize yani taraftara ayrı, TD'ye ayrı konuşuyor anladığım kadarıyla... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Mukayese ettiğim, o TD'lerin şu anki takımlarındaki performansları. Tüm o takımlar, hızlı yükseliş ve devamlı düşüş!! Bunu söylemeye çalışıyordum. Ama yanlış anlamışsın. Sıralamadaki yerleri de bunu gösteriyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |