![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | beni sadece beşiktaşın başarısı tatmin eder ben beşiktaşımı iyide oynasa kötüde oynasa desteklerim ama daha iyi olacaksa fikirlerimide esirgemem tigana 5 maç üstüsüte kazanması neyi değiştirir ha takım çatır çatır oynar amenna ama tigana bunu başaracak irade ve yapıya sahip değil. eğer tigana beşiktaşın menfaatlerini düşündüğüne inanasam değil ona tezahurat yapmak kapısnda köle olurum. bu yorumun tamamen demagoji.!!ispatını yukarıda yapmıssın!! nasıl bir irade ye sahip olduguna sen karar veremessin. adamı kaçkere görmüşlüğün ve konusşmuşlugun var da irade den bahsediyosun.!! ayrıca benim istediğim taz futbolcuların hepsi BEŞİKTAŞ ta oynuyor ve bende kayıtsız şartsız destekliyorum zaten.!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ricoyu ben istemedim dedi sonra kıvırdı futbolcular yönetimle para pazarlığı yapıyo dedi gene kıvırdı her başarısız sonuçtan sonra suçu başkasına atmak irade sahibi olmaksa yada laf söyleyip kıvırmaksa haklısın bide ikimizde beşiktaşı destekliceğimizi belirttiğimize göre ben beşiktaşın daha iyilerine layık olduğunu söylemeye devam ederim sende bobo nobre bunlarla türkiyede üst sıraları kovalamsını izlersin
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
sistem yanlışmıydı değilmiydi ? yanlıştı rico ve ibrahim akın yedek değilmiydi? yedekti tranferi kim yaptı? tigana hanigi yabancı iyi? rico hariç hiç biri onuda yönetim aldı.(ağzından duyduklarımdan kesin çıkan sonuç) mağlubiyetten sonra futbolcuları suçladı yine ağzından duyduk. ya bak ben burda reklam olsun diye demiyorum ben kombinemi alırım her maçına giderim rize maçı da dahil. ben sahada gördüklerimi söylüyorum ben beşiktaşımı bu kadar küçülmesine dayanamıyorum allah belamı versin ki demogoji falan yapmıyorum tek istediğim beşiktaşımın iyi olması ben bobo ile runje ile olucağına inansam bağrıma basarım ha ben maçta jöteme tigana diyede bağırıyorum ama güvenmiyorum güvenemiyorum yapıcı yorum yap diyosun ibrahim akın bu takımda banko oynamalı bobo bu takımda kötünün en iyisi forvette o oynamalı koray ön liberoda daha iyi oynar bu takıma sağlam bir ön libero ve stoper alıp delgado ve ricoyu aynı anda oynatmalıyız bunlar yapıcı yorum değil mi.
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
ozaman demiröreni eleştirmeye kalkmayın senin onun kadar paran tecrüben şirketlerin varmı sen hiç yöneticilik yaptın mı? sen hiç klup idare ettin mi? sen hiç para idaresi yaptın mı? ya çok boş laf bunlar demirören bu kadar borç yapsın ona susalım tigana takımı batırsın ona susalım ne güzel. ya fatih doğan tiganaya bir soru sormuştu siz olsanız böyle futbol oynayan bir takımın maçına gelirmisiniz? diye ama onlar geliyor dedi. ama genç takımız falan filan bende diyorum az alkmar yaş ortalması 22 23 7 oyuncu yeni gelmiş bizim neyimiz eksik. daha fazla harcama yapıp daha berbat konumdayız. aradaki fark hoca farkı.
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Aradaki hoca farkı değil, aradaki oyuncuların altyapı eksikliği. Deli İbo, 20 yaşında profesyonel olmuş, 30'unda orta yapmayı öğreniyor. Şimdi, 3 sene önce en çok kızdığımız adam, bugün takımın iyilerinden oluyorsa; ya o kendini çok geliştirdi , yada gelen oyuncular ondan kötü... Sen avrupa'da orta yapamayan kanat oyuncusu bulabilir misin?? Ama bizim o kadar mevkii de eksiğimiz var ki, sağlam kanat adamı bile bulamıyoruz, alamıyoruz. Bu şu an tüm yerli genç oyuncular için geçerli. Ne oldu sene başındaki yıldız Arda?? pili bitti sanırım... Hoca kötü lafları ile kendimizi kandırıyoruz, kötü olan hoca değil, oyuncular. E, bunları Tigana istedi tabii ama eksikleri hele hele temel eksikleri gidermek zaman alıyor. Ya genç takım istemeyeceğiz, yada sabredeceğiz... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |