![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sistem yanlışmıydı değilmiydi ? yanlıştı rico ve ibrahim akın yedek değilmiydi? yedekti tranferi kim yaptı? tigana hanigi yabancı iyi? rico hariç hiç biri onuda yönetim aldı.(ağzından duyduklarımdan kesin çıkan sonuç) mağlubiyetten sonra futbolcuları suçladı yine ağzından duyduk. ya bak ben burda reklam olsun diye demiyorum ben kombinemi alırım her maçına giderim rize maçı da dahil. ben sahada gördüklerimi söylüyorum ben beşiktaşımı bu kadar küçülmesine dayanamıyorum allah belamı versin ki demogoji falan yapmıyorum tek istediğim beşiktaşımın iyi olması ben bobo ile runje ile olucağına inansam bağrıma basarım ha ben maçta jöteme tigana diyede bağırıyorum ama güvenmiyorum güvenemiyorum yapıcı yorum yap diyosun ibrahim akın bu takımda banko oynamalı bobo bu takımda kötünün en iyisi forvette o oynamalı koray ön liberoda daha iyi oynar bu takıma sağlam bir ön libero ve stoper alıp delgado ve ricoyu aynı anda oynatmalıyız bunlar yapıcı yorum değil mi.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |