![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Alıntı:  

__________________    Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. Konu KEREM tarafından (24-12-2006 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir..  |  |||
|   |        |  
|    |  #2 | |||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     Alıntı:  
 sanırım dediğin sağ perez di 
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  |||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     hayır perez değil.inanılmaz hızlı bi çocuk vardı rizedede oynadı hatırladığım kadarıyla yabancı.cordobayı yonetim aldı.mondragon u istedi lucescu    
				__________________   Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten..  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     cordobayı da luce onayladı ama tigana gibi ben istemdim falan demedi    
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     kardeş ozaman suankinin tam tersiydi.suanda yonetimin soylediği bazı oyuncuları tigana onaylamıor ozaman ise lucescunun soylediği bazı oyunculara yonetim ve sinan engin karşı cıkıyordu(maldrasanu,radu niculescu,fleurquin,di natalie)umarım anlamışsındır ne demek istediğimi..    
				__________________   Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten..  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | |||
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     Alıntı:  
 lucenin her istediği alınmaması doğru bende bunu diyorum tigananın her istediği yapılmamalı baki runje kleberson vs. bunlar bize gelmez 
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  |||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     ricardinho yu onaylamama sebebi sol kanat a on liberoya stopere ihtiyac varken takımın maddi durumu fazla oyuncu almaya yeterli değilken yonetimin 10 numara almasıydı.klebersonu tigana aldırmadı rıza zamanında vardı.bakiye bonservis odemedik iyi bi yedek olabilir bu takıma.runje hırvatistan milli takımının 1. kalecisi suanda 1 trilyon bonservis verdik sadece(delgadoya verilenin 10 da 1 i)    
|   |        |  
|    |  #8 | |||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     evet abi victoria cok saol hatırlattığın için     ![]() 
|   |        |  
|    |  #10 | |||
|    Guest   
				  |     Alıntı:  
 Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (24-12-2006 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir..  |  |||
      |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |