![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet okudum cevabını verdim. ayrıca o lafta ben hiçbir seviyesizlik göremiyorum.eger orda seviyesizlik görüyosan sende bana fransaya git faransa vatandası ol dediğinde saygısızlıgın daniskasını yapmıs bulunuyorsun. bunu da göz önünde bulundur.!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya kim zarar vermiş sen beşiktaşlısında biz değil miyiz sanıyosun.seninle aynı fikirde olmayanlar beşiktaşa zarar mı veriyor oluyor.lutfen dusunup cevap ver.savaşta değiliz hepimiz beşiktaşın iyiliğini istiyoruz
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
İşine Gelen Seyi Anlayıp İşinizze Gelmeyen Şeylerde Anlamamazlıktan Gelmeyin.!!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tigana'nın Şu takıma Kazandırdıgı Elde Ettigi Tek Bir Başarıyı Söylesene Bana... Burda haftalardır Bas Bas Bagarıyoruz... Anadolu Takımına Döndük Genclerden 3 Yedik.. Uefadan Elendik.. Ligde Durumumuzu Görebiliyorsundur Sanırım.. Bu Adam Ne Kazandırdı.. ??? Bu Adamın İşi Gücü Para Tazminat.. Siz Onu Destekliyorsunuz.. Biz Böyle Bi Adama Daima Karsıyız..! Olay Bu..! Besiktas'a Herhangi Bir Faydası Olmayan Bir Insanı Ben Neden Savunayım ya Varmı böle Mantık..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() sen bi kere hiç konusma. zamanında senin yaptıgın yorumları da biliyoruz. daha önce çok iyi hatıurlıyorum sabır gösterelim takıma destek verelim diy****, şimdi 360 derece döndün. mevlana gibi dönerek taraftarlık olunmaz. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim duzgun konuş.doktor a git falan deme sokak serserileri gibi didişemem senle.Ya ne demek istediğini doğru durust açıkla yada bişey yazma cevap olarak.
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sürgün ( İlhan Mansiz..) Aylardir Bu Forumda Tigananın Zararlarından Bahsediyor... Burda topic Acıp Yorum Yazacagınıza Bu Adamın Ne Anlatmak Istedigini Bi ANLAYIN..!!!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |