![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Luce'den hayır Tigana ile sorunlar yaşayan Beşiktaş Yönetimi, Mircea Lucescu'ya teklif yaptı. Rumen çalıştırıcı öneriyi nazikçe reddetti ![]() Başkan Yıldırım Demirören'in son olarak, eski çalıştırıcıları Mircea Lucescu'ya öneride bulunduğu öğrenildi. Rumen teknik adamı, Venedik'te tatilde yakalayan Demirören'in, Beşiktaş'a dönmesi için teklif yaptığı ifade edildi.Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini üç yıl daha uzattığını söyleyen Lucescu'nun, teşekkür ederek bunu kabul etmediği belirtildi. Ukrayna ekibiyle sorunu olmadığını vurgulayan Rumen hocaya daha önce de teklifte bulunulmuş, Mircea Lucescu'nun, o dönemde de "Hayır" yanıtını verdiği ifade edilmişti. Tigana'ya noter kanalıyla ihtarname gönderip, savunmasını alan siyah - beyazlıların, Lucescu dışındaki alternatifleri de araştırdığı, gelecek yanıtlara göre strateji belirleyeceği öğrenildi
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tiganayla devam diyen arkadaşlara inanamıyorum. yahu bu adam takımın başına geleli 1.5 sene oldu neredeyse adam daha sistem bulamadı. arkadaşın biri sahada futbolcular savaşıyor diyor. futbolcuların omuzu sahada savaşmaktan çıkmıyor. adamlar idmansız. LUCE gelirse bu seneyi unuturuz ama. seneye, gelecek seneye, öbür seneye, öteki seneye daha sonraki seneye.... ŞAMPİYON oluruz. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #65 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | "Demirören geri çağırıyor! Ama..." Önce Galatasaray'ı ardından da Beşiktaş'ı şampiyon yapan Mircea Lucescu'dan AKŞAM gazetesine dobra açıklamalar !.. Lucescu daha dün sabah Yıldırım Demirören'in kendisini arayıp, takımın başına geçmesini istediğini söyledi. Türkiye’de bir teknik direktörün adı, adeta iki büyük kulübe abone oldu.. Bu kişi hiç kuşkusuz Mircea Lucescu.. Görev yaparken de, gittikten sonra da onun kadar konuşulan bir teknik adam Türkiye’ye gelmedi henüz. Ve alınan her kötü sonuçtan sonra ismi gündeme gelen Lucescu yine manşetlerde. Bu sefer adı, Galatasaray için değil, Beşiktaş için geçiyor. Kimileri “Ön protokol yaptı gelecek”diyor, kimileri “Kibarca reddetti”. AİLESİYLE BİRLİKTE Christmas tatili için ailesiyle birlikte İtalya’nın gözde kentlerinden Venedik’te bulunuyor Lucescu. Rumen teknik adamla ailesiyle birlikte kaldıkları 5 yıldızlı Danieli Oteli’nin lobisinde karşılaştık ve sohbetimiz oldukça keyifli geçti.. “Hayatınız nasıl gidiyor, memnun musunuz?” diye başladım sorularıma. Gayet memnun olduğunu söyledi. Ukrayna’yı kastederek “Gelecek orada” diyen hocaya merak ettiğim her şeyi sordum; Türkiye’yle bağları devam ediyor mu, Galatasaray ya da Beşiktaş’a dönmeyi düşünüyor mu, Ukrayna’daki hedefleri.. İşte hocanın cevapları: "PARA DA GÜÇ DE UKRAYNA'DA" - Gelecek Ukrayna’da. Para da, güç de orada. Yatırımlar, mükemmel tesisler yapılıyor bunun karşılığı da tabiî ki sportif başarı olarak dönüyor ve dönecek. Yetenek her yerde var, mühim olan o yeteneği nasıl kullandığınız nasıl yönlendirdiğiniz. "TÜRKİYE İLE BAĞLARIM KOPMADI" -Türkiye ile bağlantılarım kopmadı. Galatasaray’dan Ali Dürüst iyi dostumdur, sık sık konuşuruz. Faruk Süren’le de irtibatımız kesilmedi. Arada bir konuşuruz. "DEMİRÖREN ÇAĞIRDI AMA GELMEM MÜMKÜN DEĞİL" -Yıldırım’la (Demirören) daha bu sabah konuştuk. ‘Gel takımın başına geç’ diyor. Ama benim gitmem mümkün değil. Çünkü Ukrayna’da rahatım yerinde. Shaktar Donetsk olarak ligde tek rakibim Dinamo Kiev. Stres yok, sıkıntı yok. UEFA’da yolumuza devam ediyoruz. Kulüp başkanımız yakın arkadaşım oldu. Her doğum günüm de bana jestler yapıyor. Bak, (kolundaki şık saati göstererek -sanırım Piaget idi-) bu saati son doğum günümde armağan etti. Değeri 240 bin dolar. Her zaman arkamda, her isteğimi yerine getiriyor. Daha ne olsun? "TÜRKİYE, İTALYA GİBİ" -Türkiye ligi İtalya gibi. Futbolda oldukça stresli. Kavga dövüş, sinir stres, hırs. Bunlar yıpratıcı şeyler. Ukrayna’da tek rakibimle (Dinamo Kiev) yarışıyorum zaten, hiçbir sıkıntım olmuyor. 3 senelikti anlaşmam, geçen yaz bittiğinde yeniledik. Ve 3 seneye daha imza attım. Bu saatten sonra Türkiye’ye dönmem mümkün değil. ligtv.com.tr
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 'Yıldırım gel takımın başına geç' diyor Türkiye’de bir teknik direktörün adı, adeta iki büyük kulübe abone oldu.. Bu kişi hiç kuşkusuz Mircea Lucescu.. Lucescu Akşam Gazetesi'ne konuştu ![]() Görev yaparken de, gittikten sonra da onun kadar konuşulan bir teknik adam Türkiye'ye gelmedi henüz. Ve alınan her kötü sonuçtan sonra ismi gündeme gelen Lucescu yine manşetlerde. Bu sefer adı, Galatasaray için değil, Beşiktaş için geçiyor. Kimileri "Ön protokol yaptı gelecek"diyor, kimileri "Kibarca reddetti". İşin aslını Mircea Lucescu'dan dinledik. AİLESİYLE BİRLİKTE Christmast tatili için ailesiyle birlikte İtalya'nın gözde kentlerinden Venedik'te bulunuyor Lucescu. Rumen teknik adamla ailesiyle birlikte kaldıkları 5 yıldızlı Danieli Oteli'nin lobisinde karşılaştık ve sohbetimiz oldukça keyifli geçti.. "Hayatınız nasıl gidiyor, memnun musunuz?" diye başladım sorularıma. Gayet memnun olduğunu söyledi. Ukrayna'yı kastederek "Gelecek orada" diyen hocaya merak ettiğim her şeyi sordum; Türkiye'yle bağları devam ediyor mu, Galatasaray ya da Beşiktaş'a dönmeyi düşünüyor mu, Ukrayna'daki hedefleri.. İşte hocanın cevapları: 240 BİN DOLARLIK SAAT -GELECEK Ukrayna'da. Para da, güç de orada. Yatırımlar, mükemmel tesisler yapılıyor bunun karşılığı da tabiî ki sportif başarı olarak dönüyor ve dönecek. Yetenek her yerde var, mühim olan o yeteneği nasıl kullandığınız nasıl yönlendirdiğiniz. -Türkiye ile bağlantılarım kopmadı. Galatasaray'dan Ali Dürüst iyi dostumdur, sık sık konuşuruz. Faruk Süren'le de irtibatımız kesilmedi. Arada bir konuşuruz. -Yıldırım'la (Demirören) daha bu sabah konuştuk. 'Gel takımın başına geç' diyor. Ama benim gitmem mümkün değil. Çünkü Ukrayna'da rahatım yerinde. Shaktar Donetsk olarak ligde tek rakibim Dinamo Kiev. Stres yok, sıkıntı yok. UEFA'da yolumuza devam ediyoruz. Kulüp başkanımız yakın arkadaşım oldu. Her doğum günüm de bana jestler yapıyor. Bak, (kolundaki şık saati göstererek -sanırım Piaget idi-) bu saati son doğum günümde armağan etti. Değeri 240 bin dolar. Her zaman arkamda, her isteğimi yerine getiriyor. Daha ne olsun? KAVGA, DÖVÜŞ, STRES -TÜRKİYE ligi İtalya gibi. Futbolda oldukça stresli. Kavga dövüş, sinir stres, hırs. Bunlar yıpratıcı şeyler. Ukrayna'da tek rakibimle (Dinamo Kiev) yarışıyorum zaten, hiçbir sıkıntım olmuyor. 3 senelikti anlaşmam, geçen yaz bittiğinde yeniledik. Ve 3 seneye daha imza attım. Bu saatten sonra Türkiye'ye dönmem mümkün değil. bu haberden sonra inşallah luce defteri kapanır...
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: Hiç mi umut yok yaa... :S:S Bu haberin doğru olma durumu ne? :S
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |