![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu kadro ile bu kadar olur ama bu kadroyuda tigana kurdu. yönetiminde tigananında futbolcularında suçu var. yönetim td görmese bile bir tane yabancı hakkın varyönetimin bir defans adamı almalıydı. tigana daha iyi oyuncular seçmeliydi futbolcuda biraz beşiktaşa duygusal yaklaşmalı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | GÜZEL YAZMIŞSIN DOSTUM AMA ARTIK MALESEF FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİL. BUNLAR SADECE BİZİM İÇİN DEĞİL TÜM DÜNYA İÇİN İÇLER ACISI Bİ OLAY.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Guest
| Alıntı:
ayrıca beni bu yorumunda değşete düşüren bişey var o da sen diyorsun ya "simdi ben inadina tigana sözünden dönsem, olurmu hic? ben hic besiktasliyim dedikten sonra, fenerbahce taraftari olabilirmiyim hic? "....yani olaya ne göze baktığınızı ortaya seriyor...şunu unutmayın kimse BJK den büyük değil...Tigana yanlış yapabilir kötü kadro çıkarabilir diyorsun ama bu durumda hala inadına diyorsun...ya bak ben bu yaptığı yanlışlıklar yüzünden Tigana'yı eleştiriyorum...kaşını gözünü sevmedim diye değil...eyer yanlışlıklar yapıyorsa , kötü kadro çıkarıyorsa BJK ye zarar veriyor demektir...kim olursa olsun dediğim gibi kimse BJK den büyük değil o yüzden BJK ye zarar veren herkezi eleştiririm....Tigana yanlış yapmasa , herzaman futbolcuları ve yönetimi suçluyor ya tek suç onlarda olsa bende burda İnadına Tigana derim...ama Tigana sütten çıkma ak kaşık değil ve ynalışlarını sende söylüyorsun....ama olaya bakış açınız bikere inadına tigana dedik söz ağızdan çıktı ben BJK liyim dedikten sonra FB li olabilirmiyim hiç dedin ya beni değşete düşürdün.... | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tigana daha önce gönderilen del bosque ve rıza çalımbay'ın meyvesini yemektedir..onlar sabredilmeden gönderildiği için istikrar gibi doğru bir kelimenin altında bu kelimeyle yan yana gelemeyecek bir insana sabır gösteriyoruz..bende istikrardan yanayım ki burada yana olmayan yoktur ama kabul edelim olmayacaktır artık..ha sabredilir ve başarılı olur o zaman tükürdüğümü de yalarım ama bunca insan bişeyleri görüyor ve gönderilsin diyorsa bişey vardır bu işte...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Guest
| Alıntı:
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (10-01-2007 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |