güzelkiz´isimli üyeden Alıntı
seni degsete düsürmek istemezdim...ama inadina tigana derken, durumlar ayniydi..yani tigana yine oyunculari baska yerlerde oynatiyordu, ve biz basarisizdik... tigana yanlislae yapabilir, onu elestirmek dogal hakkimiz, ama tigana gitsin nebilim mustafa denizli gelsin falan demek bence yanlis, yani biz bunu diyemeyiz, bunu yönetim bilmeli, ve sadece yönetim tiganayi kovabilir...ben de diyorumki, yönetim tiganaya gönderene kadar, ben onu destekliyecegim, cünkü o bizim teknik direktörümüz... bence tek suclu yönetim, cünkü rn fazla gücü olan yönetimdir... tigananin yanlislari olabilir, görmemezlikten gelelimde demiyorum, ama tigana kaliyor, gitmeyecek, yani ne olursa olsun bir yarim sezon daha takimin basinda, ve su andan sonra ona destek cikmaliyiz, elestirin, ama gitsin falan diyerek hic birsey degismiyor! bunuda bilin....ve tabiiki hic kimse besiktasin üzerinde degildir, ama ben öyle bir insanimki birsey dersem, onu düsünmüs olurum, ve sözümden kolay kolay dönmem, ben tiganayi sezon sonuna kadar desteklemeye karar verdim bir keren.... |