Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
Tigana ilk geldiğinde açıkçası hiç eleştirmedim..hani takımı ben kurmadım , kaos ortamı falan var dedi haklıdır...ama gün geçtikçe yaptıkları bardağı taşırmaya başladı..hatta kaç bardak taştı bilmiyorum...şimdi sen BJK nin teknik direktörü şuanda Tigana ve bu yüzden desteklemeliyiz diyorsun ya hayır ben Tigana'yı desteklemiyorum ben BEŞİKTAŞ'ı destekliyorum...o giydikleri formayı destekliyorum...dediğim gibi benim için şahsiyet önemli değil en büyük tek büyük BEŞİKTAŞ...hıı bu arada hem yönetimi eleştiriyorsun hemde diyorsun ki biz karışamayız Tigana'nın gidip gitmeyeceğine onlar karar verecek diye ve inadına Tigana diyorsun...yani sence de bunda mantıklı düşünecek olursan bir çelişki yok mu ?? bence sen bu lafınla şuanki yönetimi de destekliyorsun...kusurabakma ama bu yüzden yönetimi eleştiremezsin...yönetim Tigana'ya çok güvendi ve istediği oyuncuları verdi parayı aldı...güvenmekle kötü bişey yapmadı..sonuçta bir takım bir hocayı başına getiriyorsa o hocaya güvenmek zorundadır...benim yönetimi eleştirdiğim nokta BEŞİKTAŞımızın haklarını savunamaması , senin dediğin gibi hata yapan bir hocaya destek çıkması ve klübü borç batağına sokmasıdır...Mustafa Denizli gelsin dediğimi ben hatırlamıyorum...Türk hoca ile bu iş olmaz dedim yok illahide bir türk gelecekse bu Samet Aybaba , Ertuğrul Sağlam olabilir diye görüş bildirdim...ama şuna eminim Mustafa Denizli de şuan takımın başında olsa bundan daha kötü bir durum olmazdı..... |
galiba ben anlatamadim... ben yönetimi desteklemiyorum cünkü onlar sayesinde besiktas hemen hemen her bransda eziklerin arkasinda yer aliyor, cünkü bu yönetim besiktasi borclarin icine soktu... tiganaya suc vermiyorum cünkü, bu oyunculari alan yönetim, ahh simdi diyeceksinki ama raporu tigana veriyor...tigana diyelim 10 oyuncu icin rapor veriyor, adamlar maddi sikinti yüzünden sadece 6 tanesini aliyor, ama kalan 4 oyuncuyu almiyor, ve tigananin sag kanat oyuncusu olmuyor... tigana mehmet topuzu istedi, almadilar, topuz icin alternatif de almadilar, sag kanat bizde kriz oldu gitti...simdi ben fener yönetimine bakiyorum, adamlar zicoya sormadan 4 oyuncu aldilar gereken mevkiilere aldilar, ve biz o oyunculardan mesela kezmani beyeniyoruz, yani forumda beyenen var, bizim yönetim herseyi tigana dogrultusunda yapti ve biz mutlu degiliz... ben medyanin dediklerine bakmiyorum, ne bilim tigana yönetimlekavga etmis falan...yönetim tayfuru getirdi tigana birsey demedi, tigana kötü bir adam degil! yönetim ricoyu geitirdi, ve rico ilk haftalarda kötü oynadi, ama tigana hic oynatmadi demek yanlis olur, ben cok iyi bir rize macini hatirliyorum, orda adam ilk onbirde oynadi, beni cildirtti, kafayi yiyordum evde, hic bir güzel hareket yoktu, ama tigana onunla israr etti oynatti ve son maclarda meyvesinide gördü.. simdi tigana oynatinca yönetim zorladi diyorlar, oynatmayinca tigana suclu oluyor....yönetim gereken yerlere transfer yapsaydi, yani güzel bir önlibero alsaydi, tigana onu orda oynatirdida..adamlar sol kanat oyuncusu olarak ricoyu geitridiler, tigana orda oyattida, ama baktiki olmuyor, sol yine kriz cünkü yerinde kaliteli adam yok! ben tiganaya suc yükleyemedigim icin, onun gitmesinide su anlik istemiyorum, su anda gitmesi gereken öncelikle yönetimdir, ve bu gidisle onlar gitmeyecek...