![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gs'nin 4 lediği vesteli yenerek yada ligin bana göre en kötü takımı denizliyi yenerek bakın haklıymışız,alayına tigana biz bu işi biliyoruz gibisinden yazmak mne kadar doğruki??Bir galibiyet serisi olur,takım deplasmanda maç kazanabilir hale gelir,gerçekten iyi futbol oynar eywallah derim ama böyle 1 galibiyet alıp konuşmak biraz komik oluyor..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla send ehaklısın öyle bir haldeydik ki,şu halimiz bize baya ışık vermekte gibi ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | o ışığı biz görüyodukta tigana yeni gördü. ricoyu yedek tutan ibrahim ü. kesip bakiyi sol bek yapan korayı defans oynatmakta ısrar eden klebersonu oynatmakta ısrar eden ibrahim a.ı hiç düşünmeyen(mehmet s. veya gökhan g. tercih eden birini eleştiririm) bunca hatanın üstünü örten tek doğru SERDAR KURTULUŞ.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Dunyanin en iyi teknik direktoru kim? Onun bile en az 9-10 tane taktiksel hatasi olmustur, hic kimse 'ideal' degil, zaten her seyi onceden goren ve hep kazanan bir teknik direktor olsaydi futbol oynanmazdi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yazini beyendim, ama arkadaslarin dedigi dogru, daha erken... besiktas iyi yolda, kadrosundan ben sahsen cok memunum, ve bu kadroyu kuranda tigana, ve tabiiki ben tiganayi hala destekliyorum.. ama biz ´su anda cok zorlu bir viraja girdik... bu gelecek maclar cooook önemli, ve sampiyon olup olmiyacagimizi bize gösterecek.... hayirlisi, insallah 5-6 mac sonrada böyle konusacagiz, ve besiktas ne kadar iyi oynadigindan gurula bahsedecegiz....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla benim tek gördügüm isik tuvalet karanlik oldugunda cigarami yakmak istedigim kibritin isigidir.... saka bi yana...bazi arkadaslarin bu takimdan ne bekledigini cözemedim gitti... benim su an tek gördügüm sey bütün oyuncularin haksiz yerde besiktasda olmadigidir.....oyuncularin kendine güvenmeye baslamasidir...ve inandigim tek sey sampiyonluktur...ben ve benim gibi düsünen arkadaslar bunlari sezon basindada söylemisizdir.... bu farkli düsünen arkadaslara kapak yapmak falan degildir...bence topigi acan arkadas sadece düsdügümüz hatalari yazmakta... ARTIK BIRLIK BERABERLIGIN TAM ZAMANI GELIYORUZ
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ya sabretmek gerek gerekmesine de bazen öyle şeyler yaptı ki resmen beni kovun demeye getirtti . İnş aynı şeyler tekrar yaşanmaz.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |