![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Carsi diger takimlarin taraftarlarina bakarak en fazla kufur eden grup kufurle destek olmaz ama en kotusu senin gibi dusunenlerin aklina gelmiyo ki Carsi nin kufurlerinden kulubumuz ceza aliyor... Macta ustunuz ama nedense carsi kufur etmeye basliyo febeye geseye sana ne onlardan sen kendi takimini destekle baskalarinin isine karisma... Ben besiktasi desteklemesinler demedim sadece kufurle destek olmaz bence ADAM gibi destek versinler daha once verdikleri gibi... bide benim halledecegim bir is degil bu Carsiyi besiktas tirubunlerinden yok edemezsin ama en azindan kufurbazlari tespit edip polise versinler eminim boyle daha az ceza yeriz...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla küfürü bende istemiyorum hoş bişey değil ailecek tv de seyredeni var çocuğu var ama bu küfür bizim üstümüze atılmaya çalışıyor geçen perşembe ezikbahçe stadında adamlar birbirlerini yaraladılar silah sesleri duyuldu bir kaç haber de gördüm o kadar biz belki 85 dakika tezahürat yapıyoruz son 5 dakika birlkaç yerden küfür duyuluyor ertesi gün manşetlere çıkıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tribünlere daha çok bayan bekliyoruz...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
bazi arkadaslar sozde kufure karsi ama uygulamaya gelince herkez susuyo. olmaz boyle biz koskoca 103 yillik kulubuz efendiligimizle turk sporuna okadar hizmet vermisiz kufurun hercesidi kime olursa olsun AYIPTIR.kaldi ki maclara yavru kartallar da bayanlar da geliyor. Katiliyorum sana diesel dunyanin her yerinde her stadta kufur oluyor ama bizdeki kadar olurmu bilmem.. Ben sana soyleyeyim 5-10 kufurbazi polise teslim etsinler bak bakalim bidaha kufur edermi bizim tribunler , aslinda hicbir takim taraftarinin vermedigi destegi carsi bize veriyo ona bisey diyemem ama niye kufur?ozellikle de farkli onde oldugumuz bir macta ne oluyo ki kufure basliyorlar tezahuratlardan mi bikiyolar anlamadim illaki satasacagiz gs ye fb ye... Kufuru nekadar durdurabiliriz onu bilemem ama en azindan ugrasmak lazim oyle cikip ta biz "kufur etme ettirme" kampanyasi actirdik demekle olmas tedbirler almak lazim,yada yapanlari cezalamak ki bidaha yapmasinlar...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |