![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konuşma tarzına dikkat etsen çok iyi edersin bence.Öncelikle efendi ol ve ağzından çıkanı kulağın duysun.Sen kim oluyorsun da bana ahmak falan diyorsun. Kim Tigana'ya birşey öğretmeye çalışıyor ki.Ben Tigana'yı falan aşağılamadım.Tigana başarısız falan da demedim.Bu adam altyapı teknik direktörüdür diyorum.A takımlar futbolcu yetiştirme kurumu değildir.Evet Tigana'yı sevmiyorum.Çünkü demeçleriyle yönetimden futbolcuya aşağılamadığı,dalga geçmediği adam kalmadı ve siz halen körü körüne bunu savunuyorsunuz.Futbol bilgime gelince, bunu kusura bakma ama sen eleştiremezsin.Kimseye de birşey ispatlamak zorunda değilim.Senelerce Gençlerbirliği genç takımı da dahil olmak üzere futbol oynadım.Altyapıda nasıl oyuncu yetiştirildiğini de inanki tahmin ettiğinden çok daha iyi biliyorum.Sağa sola ahmak falan diyeceğinize önce kulüp menfaatlerini önde tutmayı öğrenin.Ben Beşiktaş'ı mı aşağılayan bir adamı takımın başında görmek İSTEMİYORUM.İsterse 50 değil 5000 senedir futbolun içinde olsun. İnadına Tigana değil İNADINA BEŞİKTAŞ !!!
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |