![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konuşma tarzına dikkat etsen çok iyi edersin bence.Öncelikle efendi ol ve ağzından çıkanı kulağın duysun.Sen kim oluyorsun da bana ahmak falan diyorsun. Kim Tigana'ya birşey öğretmeye çalışıyor ki.Ben Tigana'yı falan aşağılamadım.Tigana başarısız falan da demedim.Bu adam altyapı teknik direktörüdür diyorum.A takımlar futbolcu yetiştirme kurumu değildir.Evet Tigana'yı sevmiyorum.Çünkü demeçleriyle yönetimden futbolcuya aşağılamadığı,dalga geçmediği adam kalmadı ve siz halen körü körüne bunu savunuyorsunuz.Futbol bilgime gelince, bunu kusura bakma ama sen eleştiremezsin.Kimseye de birşey ispatlamak zorunda değilim.Senelerce Gençlerbirliği genç takımı da dahil olmak üzere futbol oynadım.Altyapıda nasıl oyuncu yetiştirildiğini de inanki tahmin ettiğinden çok daha iyi biliyorum.Sağa sola ahmak falan diyeceğinize önce kulüp menfaatlerini önde tutmayı öğrenin.Ben Beşiktaş'ı mı aşağılayan bir adamı takımın başında görmek İSTEMİYORUM.İsterse 50 değil 5000 senedir futbolun içinde olsun. İnadına Tigana değil İNADINA BEŞİKTAŞ !!!
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | İnadına beşiktaş sa 6 senedir başımıza neler geldiğini görüp sadece bir 6 ayda sistemin oluşmasının ne kadar zor olduğunu görmen lazım. Lafı buraya getirmeyin artık lütfen biz de inadına BEŞİKTAŞ dediğimiz için Tigana yla devam edilmesini istiyoruz. En azından iki sene boyunca. Tigana şu an takım oturmadan gönderilirse önümüzdeki 10 yıl içinde başarıyı unutun. Asıl hayal bu bi türlü anlamak istemiyorsunuz. Tiganayla devam edersek en azından başarı için bir şansımız var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
A takım futbolcu yetiştirme yeri değildir demişsin. tabi paf takımda herkes hazır bir şekilde A takıma çıkıyor yaa haklısın.!!! arkadasım A takımda futbolcu kendini daha fazla yetiştirir ve geliştirir. paf takımda aldıgı eğitim futbolun temelidir. zaten tigana da sunu demiyor mu : '' futbolcuların temelinde aldıgı egitim yetersiz,ben futbolcularıma sıfırdan herşeyi ögretmeye çalışıyorum. ben gittikten sonra bu futbolcular Türk futbolunun geleceği olacaktır...'' diye.!! herşeyi nalıncı keseri gibi kendi tarafınıza yontmaya gerek yok. biraz da olaya iyi tarafından ve sabırla bakarsak bu destegi az da olsa hakediyor İNADINA BEŞİKTAŞ dediğimiiz takımın teknik direktörü Jean Tigana..!!! bu benim fikrim saygı duyup duymamak sana kalmıs autopsy arkadaşım.... | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Futbolculuk kariyeri bu şekilde başarılarla dolu olan Tigana 1993/1994 sezonunda Lyon'un teknik direktörlüğü ile teknik direktörlük yaşantısına başladı. O dönem için bugünkü görüntüsünde olmayan bu takım ile Lig Kupası finali ve lig ikinciliği ile teknik direktörlüğe başarılı bir başlangıç yaptı. 1995 yılında Monaco'yu Arsene Wenger'den devraldı. Kötü bir başlangıç sonrası takımı toparladı ilk sezonunu 4 puan geride 3. olarak tamamladı. Bir sonraki sezon yine sonradan açıldıkları bir sezonu bu defa şampiyon olarak kapadılar. 1997/1998 sezonunda Monaco onun yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde Manchester United'i eleyip, yarı finalde Juventus'a kaybetti. Bir dönem Fransa Milli Takımı için düşünülse de 2001 Ocak ayına kadar Monaco'da kaldı. Bu son sezonda Monaco ligi üçüncü sırada bitirdi. 2000/2001 sezonunda Londra takımı Fulham'i 1. lig'de devralıp çok başarılı bir sezon ve büyük puan farkı ile aynı sene Premier League'e çıkardı. Mohammed Al Fayed tarafından desteklenen bu takımla flaş transfer yaparak İngiliz Ligi'nin en önemli ligine başladı. Ancak daha sonraki sezonda Fulham kulübüyle mahkemelik oldu. Fulham Tigana'yı futbolcu transferlerini gizliden yürütüp, fazla para ödetip komisyon almakla suçladı. Ama Fulham'in bu konuda hakkında açtığı davadan beraat etti ve kulüp kendisine tazminat ödemek zorunda kaldı. Bu sureden sonra da kendisine Dunya Kupasi icin teklif yapan Fransa Milli takiminin teklifini tekrar irkcilik nedeniyle reddetti Tigana. Jean Tigana 2005/2006 sezon ortasında Rıza Çalımbay'ın istifası ile boşalan Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirildi. Teknik Direktörlük [değiştir]
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu arada zaten Tigana'nın gideceği de yok.Ben haksız olmayı çok istiyorum.Amacım burda milletle inatlaşıp haklı çıkmak değil.İnşallah siz haklı çıkarsanız ama ben halen şunu söylüyorum eksiklik altyapıdaysa bunun çözümü A takımı altyapıya çevirmek değildir.Yanlış olan yer altyapıysa orayı düzeltirsin.Burda gerçekten sadece şampiyonluk beklentisiyle futboldan anlamadan Tigana gitsin diyenler de olabilir ama benim gerekçelerim farklı.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.Birilerini kırdıysam özür dilerim.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | vala arkadasım isteyen üzerine alınsın isteyen alınmasın. ben zaten altını çizmişim. sözün özü şu. burdaki hiç kimse ben de dahil olmak üzere futbolu tiganadan daha iyi bilemez. başarılı olup olmaması da tigananın hiç bişey bilmediğinide göstermez. bırakın adam işini yapsın bildiği gibi. yanlıs anlasılmasın olay sadece tigana değildir. bizim taraftar olarak görevimiz ne yöneticinin işine,ne teknik direktörün işine ne de futbolcunun işine karışmaktır. bizim taraftarlık mantıgımız İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE gönül verdiğimiz takıma destek olmaktır. vee futbol gerçekten ama gerçekten pc karsısında klavye basında veya tribünlerden ona buna sallamak kadar kolay değildir. bunu da göz ardı etmemekte yarar var.!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |