![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Biraz daha mantikli dusunursen tesislesmenin ne kadar onemli oldugunu anlarsin. FB'nin bugun ekonomik durumu bu kadar iyise, bir oyuncuya 10 milyon dolar bonservis verebiliyorsa bu tesislesmenin sonucundan dogan bir gercektir. Yeni stad, tesisler, projeler kuluplere ekonomik olarak katki yapiyor ve kulubu guclu kiliyor. Ben bizim baskanin bu tur projeler uretmesinden cok memnunum, bunun meyvelerini BJK 5-10 yil sonra yiyecektir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #53 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sen başkanın yaptığı konuşmayı izledin mi ne söylediğinden habersizdi kafası başka yerdeydi resmen konuşmadı okudu yazdıklarını ben divan kurulundan 5 kişiye mi yapmış demk istemiştim moralim iiken yazdığım bi yazıydı neyse hatam olduysa sorry...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 45000 diyo yakında 50000 kişilik der yine masraf yaratır yap şunu 50000 kişilik kurtul dertten başkanım ama önce beşiktaşın sorunlarını çözmeye başlasa ii olur...
__________________ Rodrigo TELLO gitmesin.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | büyük stad büyük destek değildir bakınız fener maçındaki 2000 kişi susturmayı başardı.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
arkadaslar 40000-45000 önemli degil. önemli olan stadin yeni arena stili olmasi. inönü stadini 45000 kisiye cikarmak hic birseye benzemez! ama gercekci olmak gerekirse yeni bir stad yapabilecegimizi sanmiyorum. insallah beni yalanci cikarirlar. slmlar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |