![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Febe ve Gese ninde bizden asagi kalir yani yok yani öyle sacma sapan puanlar veriyorlarki yoksa aradaki puan farki 20 olurdu böyle giderse Kayseride yaklasti bugun alirsa 2. siraya cikiyor yani ![]()
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | maalesef Besiktasimizin sampiyonluk sansi hic kalmadi yani milyarda bir falan , ikinci olma sansimiz milyonda bir ücüncülük sansimiz yüzde 10 , dördüncülük sansimiz yüzde 60 falan besinci olursakta sasirmayin , bu arada hic derby kazanamayan tiganayla kupayi almamizda hayal cünkü yari finalde 4 büyükler olacagina göre gerisini düsünmeye gerek yok , | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bjk nın artık tek amacı ismine yakışır top oynamak olmalı ligdeki sıralama falan artık bir şey ifade etmiyor. Daha tek derbi bile kazanamadığımız bir sene yaşıyoruz yazık şu taraftara... Bütün herkes oturup düşnmeli ben bu takım için ne yaptım bu formayı bu taraftarı hak ediyormuyum diye, eğer aldığı nefes boğazında tıkanmayan biri varsa hemen defolup gitmeli, üstündeki renklerin bir kumaş parçasının taşıdığı renklerden çok daha fazlası olduğunu bilmeliler. Artık suçlu aramaktan herkes yoruldu onu bunu suçlayacağına tigana da futbolcularda yönetim de şu önümüzdeki gs maçı için kenetlenmeye baksınlar başka yolu yok... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sampiyon olmak ta nedemek ikincilik sansimiz kac sizce ?
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ne şampiyonluğu yaa bırak allah aşkına...O hayaller trabzon macının 2.yarısında bitti mahvolduu...Bu baki kazması ve uyuzz tigana yuzunden... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş Trabzonspor 2-3 (tigananın hedıyesı) Galatasaray Beşiktaş 1-0 (derbılerı kazanacaksın) K.Erciyesspor Beşiktaş 1-1 (son dakıka hedıyesı) Beşiktaş Sakaryaspor 0-0 (evınde puan kaybetmıyeceksın) Antalyaspor Beşiktaş 4-4 (3-1den mac verıyoruz runje sagolsun gelen ıcerde) Beşiktaş Sivasspor 0-1 (yorumsuz )Fenerbahce Beşiktas 0-0 (gelenek devam edıyor) Ankaraspor Beşiktaş 0-0 (pozısyon yok) Gaziantepspor Beşiktaş 0-0 ( sampıyon olacaksak boyle macları vermıyeceksın) Konyaspor Beşiktaş 2-1 ( '' ) Trabzonspor Beşiktaş 3-2 (2-0dan mac verıyoruz ![]() ![]() )sizce bu takım sampıyon olabılır mı? helal kerdesım super yazmıssın | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşın bu futbolla şampiyon olmasını istemem...havaya gircek çünkü futbolcular kendilerini pişmiş sanacaklar ve daha kötü oynıcaklar...ki şampiyon olamıcaz...kupayı da almayalım.en azından final oynayalım ama almayalım bence...yine havalanırlar... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |