![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sene başında bu takım şampiyon olmaz deniliyordu zaten ben de öyle düşünüyordum çünkü yeni bir takımdık ve şampiyonluk süpriz sayılırdı ama lig şartları milleti havaya soktu işte. Şu an kaybedilen çok fazla bir şey yok ama şu defansın haliyle tabii ki umut beslemek zor. Devre arası defansa adam alınmalıydı. Runje de tam düzeliyo derken trabzon maçında gene etkisiz oynadı. Defansa iyi bir adamla, kanatlara takviyeyle ve iyi bir kaleciyle ben de önümüzdeki senelerde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar güldürmeyin beni.... yapmayın allah aşkına.. siz şampiyonluktan yada ikincilikden bahsediyorsunuz...arkamızda taş gibi kayserispor ve konyaspor geliyor...biz ikinciliğe şampiyonmuşuz gibi sevinelim.. sezonun ilk yarısında bursa ve fenere yanilmeyi çok istedim. eğer o iki maç kaybetseydik tigana gider yeni teknik direktörle biz şampiyon olurduk. ama bu duurmlarıda görmek varmış... İNADINA SİYAH İNADINA BEYAZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | konya çok sürdüremez çıkışını ama kayseri gerçekten ciddi bir rakip ama haftaya gsyi yenersek büyük ihtimalle 2. bitirirz bu ligi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | %00,000000000 Şampiyon olacağımıza dair hiçbir inancım kalmadı...
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |