![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
delgado için ditecek bişeyim yok. ama şunu söyliyim rico yu çok seviyorum ama rico dünya yıldızı ise sergenin değil 80 kiloluk hali bastonlu hali hatta ölüsü dünya yıldızı olmakla beraber heykeli dikilecek futbolcudur. ALLAH BİLİYO ÇOK ÖZLEDİM
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yakında futbolcular da tigana ya isyan bayragını acarlarsa şaşırmam bakk...Bizim deli ibo bile başladıysa diğerleri ne yapar siz düşünün....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bütün suç sahada acemice hatalar yapan ve 2-0 lık skor avantajını korumayı bile beceremeyen futbolculardadır. o dakikadan sonra ne müdahalesini yaparsan yap,istersen bütün oyuncularını değiştir nafile. adamlar coşmuş bi kere ne mudahalesi yaparsan yap kalemize gelen her top tehlikeli pozisyon oldu. yazık gerçekten çok yazık oldu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sevgili kardeşim benim anlatmaya çalıştıgım elbette tigananın hataları var ama şu takım teknik direktörsüz olsa bile bu futbolcular 2-0 lık skor avantajını koruyacak... bu kadar amatörce hatalar yapılmazki. tigana da suçlu elbet ama kademe anlayışını kaybeden ve geriden çıkan her topu rakibe veren ikram eden defansın da daha büyük suçu var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bence bu takım teknik direktörsüz oynasaydı 2-0 lık avantajını kesinlikle korurdu. yanılıyorsun. sen tiganayı korumaya çalışıyorsun. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Suçu futbolculara atan arkadaşa da cevap vereyim hemen.Birincisi maçın ilk yarısında 2-0 önde olmamız taktiğin iyi olmasından değil şansımızdandı adamlar sayısız kere milimetrik şekilde ofsayta düştüler ve bize göre ilk yarıda da fazla pozisyonları vardı.Artı durum 0-0 ken savunmayı önde kurmakla 2-0 ken aynı şeyi yapmayı nasıl açıklayacaksın merak ediyorum.Rakibinin artık kaybedeceği bir şey kalmamış.Oyuna ikinci forvetini almış.Çok daha fazla adamla geliyor.Bizim bay kürdan da oyuna hiç bir müdahele yok.Siz de bunu savunuyorsunuz.Ne diyim ben size ya.Bu Tigana teknik direktörün t si dahi olamaz.Adam bi taktik belirliyo.İç saha dış saha farketmeden, önde ol geride ol,iyi oyna kötü oyna,adamlar aksasın aksamasın farketmeden hiç bir şey değiştirmeden devam ediyo.Ya iç sahada Manisa karşısında farka gidiyosun düzen aynı.Trabzon'da deplasmanda 2-0 öne geçmişsin düzen aynı.Bu ne yaaa.Bir kere de bir şeye müdahele et kardeşim ya.Bu adam iyi Teknik Direktörse Lucescu bir ilahtır.Bu adamı savunmaya çalışanın futbol bilgisinden ben şüphe ediyorum kimse kusura bakmasın.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ts maçına gelince ikinci yarıda Tigana hatasız demedim kesinlikle defansı geriye çekmesi ve defansif bir oyuncu daha alıp ersen martin e önlem alması gerekiyordu. Ama hata yaptı. Kesinlikle maülubiyette yüzde 50 suçlu tiganadır. Ama bana asla o futbolcuları savunmayın bir yarı boyunca verilen taktiği uygulayabilen bir takım ikinci yarı BU KADAR etkisiz olamaz. Üstlerinde taşıdıkları formayı unuttular resmen. Tigana falan bunlar tabii ki Türk futbolcusunun psikolojisini bilmiyorlar. Bizim futboclularımız maçlar böyle konuma gelince rahatlamaya başlıyorlar tamamen oyundan kopuyorlar bunun örneklerini zaten biliyorsunuz bir dolu var söylememe gerek yok. İlk yarı yanlış da olsa ofsayt taktiğini iyi uygulayan çizgi defansı ikinci yarı olaya konsantrasyonunu tamamen kaybetti. Ve sürekli arkaya adam kaçtı. Burda yüzde 50 suç da futbolculardadır. Yani aslına bakarsanız Tigana doğru değişikliği yapıp M.Doğan ı oyuna alsa defansı da geriye çekse bile bizim o sahadan alacağımız en iyi sonuç beraberlik olurdu çünkü maç futbolcuların kafasında bitmişti. Bir BJK futbolcusu mücadeleyi bu kadar çabuk bırakamaz. Yemişim Tigana sını Tigana kadar onlar da para alıyorlar. Sadece Tigana ya suç bulup o ruhsuzları bana savunmayın. Gerçekten de bizim takıma bir Yılmaz Vural lazım arada bu futbolcuları tokatlamak için belki çözüm olur. Konu dartheagle tarafından (26-02-2007 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |