![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok anlamlı ve güzel bir yazı,paylaştığın için teşekkürler..ŞEREFinizle oynayıp HAKKInızla kazanın.. ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bazılarının çok güldüğü ama çocukluğumun laflarından birini hatırladım gene..Pislikle şampiyon olacağımıza,şerefli ikinci,üçüncü olalım.. Çok güzel yazı olmuş..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bir yazıda keşke daha kısa olsaydı bitirmeye üşeniyor insan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zaten secvmiyordum bu sefileri şimdi hiç sevmiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yazı gerçekten muhteşem. eskileri dogan marka arabaları futbolcuları türk yapıp oynatmalarını ve daha bir sürü sahtekarlıklarını büyüklerim anlatıyordu her zaman. burdaa tamamen herşey apaçık ve güzel bir şekilde anlatılmış. tşkk..ler güzel paylaşımın için. İYİ Kİ BEŞİKTAŞLI'YIZ .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |