![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şükür ki gerçekler konuşulmaya başlandı.Yaşı 25 in altında olanlar bilmezler bunları ve AntiFB muabbetine kapılmış gidiyolar.Geçen sene GS'ın şampiyon olmasını istiyorum diyen Demirören benim için zaten bitmiştir.Böyle düşünen ne kadar Beşiktaş'lı varsa da aklını başına toplamalıdır.Hangisinin şampiyon olduğu benim için önemli olmadığı gibi GS'ın şampiyon olmasına da asla sevinmedim.Beşiktaş en büyük kazıkları her zaman sinsi Galatasaray'dan yemiştir.Onlar bizim kardeşimiz falan olamazlar.Ne yaptıkları iğrençlikleri ne de otobüs durağında öldürdükleri Mühendis Oktay'ı unuttum.Bugün kazansak da şampiyonluk için bir ümidim olmayacak çünkü Tigana'yla bu iş çok zor ama bu maç benim için en önemli maçtır.Ezin şu şaibelileri. FB öfkemsin , GS nefretimsin !!!!
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mükemmel bir yazı gerçekten .Bu yazıyı okuyunca bir kez daha anladınm ki Beşiktaş Türkiye nin gerçekten de tartışmasız herşeyiyle İLK ve Tek takımı......
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yazı çok güzel ve bu yazılanların hepsi gerçek tüm genç kardeşlerimiz okusun öğrensin ben yaşım gereği kovaçevic olayından beri olanları hepsini biliyorum bilmeyenlerde öğrendi şaibesaray en az 3-4 şampiyonluğumuzu çalmıştır. fırsatını buldumu yine çalar bunlar şaibeye çalmaya alışmış çünkü kanlarında var takımımla bir kez daha guru duydum şerefli ikinciliklerimiz bize yeter.
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bazılarının çok güldüğü ama çocukluğumun laflarından birini hatırladım gene..Pislikle şampiyon olacağımıza,şerefli ikinci,üçüncü olalım.. Çok güzel yazı olmuş..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok güsel bi yazı eline sağlık
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bir yazıda keşke daha kısa olsaydı bitirmeye üşeniyor insan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vahap beyaz ahmet cakar seref.....sin galatasarayyy !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |