![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tigana olmak..çok korkunç bi durum olsa gerek..benim tigana olmam değil de mesele,kendisi keçi olmayı tercih edio..keçilere özenio..ama gözden kaçırdığı bi durum var:keçiler zekidir.kafalarının dikine giderken,kendilerinden başka kimseyi dinlemezken ve koyunları peşinden sürüklerken gittiği yolun fayda sağlayacağından emin olup yürür.bence fransaya kadar yolu var,o tarafa doğru gitsin..onun hakkında yazmak bile gerio beni..ne yaparsa yapsın,kimi çıkarırsa çıkarsın ama mümkünse oyunu takip edip mudahele etmesi gereken yerde müdahele etsin ve bi trabzon faciası daha yaşamayalım.. sevgi ve muhabbetle.. beşiktaş aşkına.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | runje m.doğan i.toraman g.zan i.üzülmez delgado serdar koray rico bobo nobre ama ben tigananın yerinde olsam i.akını burağı g.hüleçi kazanmya uğraşırdım bitirmeye deil..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | i.akın kendi kendini bitiriyor gökhan ın şans bulması biraz zor çünkü bobo ve nobre uyum sağlamaya başladı. Burak a belki daha çok şans verilebeilir ama o zaman da Delgado yu kesecek. Serdar dinlendircem diyordu belki Delgado yu serdar ın yerine çekip Burağı sağda oynatabilir... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ----------------------------runje--------------------------- i.toraman---------gökhan zan------m.doğan---------i.üzülmez ------------------serdar-----------koray-------------------- burak (delgado)-------------------------------------ricardinho -----------------------------bobo--------------------------- ----------------------------nobre----------------------------
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ----------------------------runje--------------------------- i.toraman---------gökhan zan------m.doğan---------i.üzülmez -----------------delgado------------koray-------------------- burak -----------------------------------------ricardinho -----------------nobre---------------bobo------------------- serdari biraz dinlendirirdim....
__________________ _________ ..:::BENDEKI BESIKTAS SEVGISI HIC BITMEYECEK:::.. [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |