![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ben bu farklılıktaki olayı anlamıyorum ama.Sen detek evrip göster beşiktaşlılığını ben eleştirerek daha iyi olmasını istediğimi anlatayım,ama bir tane artis çıkar bu eleştirileri beşiktaşlı olmamakla suçlarsa orada duracak işte yoksa bir sorun yok kardeşim,bu arada anladığın şekildede en büyük beşiktaşlı benim gibilerinden birşeyler ima etmiyorum,yanlı yazılan şeylere cevap evriyorum okadar!!
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #126 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ![]() Sona bir adım daha yaklaşıldı iyi oynamıyoruz ama kazanıyoruz deplasman maçlarını kazanan takım şampiyon olur
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | 31 Mart - Gençlerbirliği (d) 7 Nisan - Ç.Rizespor 11 Nisan - Fenerbahçe (Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçı) 14 Nisan - Sakaryaspor (d) 21 Nisan - Antalyaspor 25 Nisan - Fenerbahçe (Fortis Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Maçı) 28 Nisan - Sivasspor (d) 5 Mayıs – Fenerbahçe 8 Mayıs – Fortis Türkiye Kupası Final Maçı 12 Mayıs - Bursaspor (d) 19 Mayıs - Ankaraspor 26 Mayıs - Kayserispor (d)
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #130 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | vay be eziklerle 3 maç birden harbiden ilginç olacak ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |