![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zor gibi duruyo... ama ezikler bu kadar kötüyken neden olmasın da diyo insan...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | İzin verirsen olabılr
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | fikstür avantajı bize döndü puan kaybına tahammülümüz hiç yok feneri inönüde yenceğimizi düşünürsek sadece 3 puan kaldı aramızda bence şampiyonluğa fenerden cok biz daha yakınız ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eziklerin fikstürü çok zor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | fikstürde çok avantajlıyız ezikleri bikere kafadan yendik saymalıyız kayseri,gayse ve bursa deplasmanlarında muhakkak puan kaybederler
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ankaragücü deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeliyiz zaten o moralle İnönü'deki Erciyesspor maçını da alırız diye düşünüyorum. Bana göre fenerle aramızdaki puan farkı 3 ve ikili averajda da üstteyiz. eziklerin fikstürü çok zor muhakkak puan kaybedeceklerdir. Eğer şu deplasman fobimize bir çözüm bulabilirsek şu an için en büyük şampiyon adayı biziz. gesenin sezon sonunda ilk 4 te olacağını sanmıyorum açıkçası... Bence sezon sonu lig: 1- Beşiktaş (şamp.) 2- Fenerbahçe 3- Trabzonspor 4- Kayserispor 5- Galatasaray şeklinde olur... BJK-FB şampiyonlar ligine TS-KS UEFA'ya gider. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ankaragücü deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeliyiz zaten o moralle İnönü'deki Erciyesspor maçını da alırız diye düşünüyorum. Bana göre fenerle aramızdaki puan farkı 3 ve ikili averajda da üstteyiz. eziklerin fikstürü çok zor muhakkak puan kaybedeceklerdir. Eğer şu deplasman fobimize bir çözüm bulabilirsek şu an için en büyük şampiyon adayı biziz. gesenin sezon sonunda ilk 4 te olacağını sanmıyorum açıkçası... Bence sezon sonu lig: 1- Beşiktaş (şamp.) 2- Fenerbahçe 3- Trabzonspor 4- Kayserispor 5- Galatasaray şeklinde olur... BJK-FB şampiyonlar ligine TS-KS UEFA'ya gider. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Deplasmanlar için şahsi fikrim: Öncelikle 4-2-3-1 dizilişiyle ortasaha kalabalık tutulup tek santrafor Bobo sahaya çıkılmalı. Gerekirse oyunun ilerleyen bölümlerinde Nobre oyuna alınarak forvet çiftlenebilir. Ama Delgado kesinlikle yedek kulübesinde oturtulmalı. Özellikle İ.Akın, Burak ve M.Sedef gibi gençlere daha çok şans verilmeli. Bence Yedekleri hazır tutmakta yarar var. En azından İnönüde öne geçtiğimiz rahat maçlarda fazla sorma şansı bulamayan oyuncular oyuna sokularak ısındırılmalı mesela G.Güleç, Fahri, İ.Kaş gibi. Baki'nin de dikkati çekilmeli...Delgado'ya fizik, Bobo'ya da son vuruş antremanları yaptırarak onları daha iyi bir seviyeye getirmek de mümkün. Runje M.Doğan---İ.Toraman---Baki---İ.Üzülmez Koray---Serdar Burak---Ricardinho---İ.Akın Bobo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |