![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Takımın başında Tigana olmazsa , deplasman olmazsa , sakatlık olmazsa , rakipler kötü oynarsa sizi yemin ederim kesin şampiyonuz...Yani çok zorrrrr...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahcenın değlasman maçları daha zor ama bızım için deplasmanda oynadığımız takımlar farketmedığı ıcın tahmın etmek zor olur
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben sampiyon olma oranimizi %80 olarak tahmin ediorum... fenerle aramizdaki puan 6..onlari inönüde devirirsek kalir 3...son haftaki programlari da felaket o zamana kadar daha puan verirler.. galatasaryin sampiyonlugu götürecek kadro kapasitesi yok..daha cok hüsran yasiyacaklar limonata ilicle falan... en gec fenerbahce galibiyeti sonra lideriz...buna inanioyrum.. tek sorun su deplasman fobisini fazla büyütmemek lazim..ankaragücü maci ile bi seri yakaliyacagimiz inaniorum
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sampiyon olabiliriz... ama bizim ellimizde degil, biz üstümüze düseni yapip maclarimizi kazanalimda fener bize sampiyonlugu verirmi vermezmi bu önemli degil... cünkü bence ikinci olursakta iyi bir sey... ben besiktasimizi sampiyonlar liginde görmek istiyorum... sampiyonlar ligine katilirsak cok parada kasamiza girer..... ben su kaybetdigimiz puanlardan cok maclara üzülebilirim, ama su trabzona verdigimiz 6 puana üzüldügüm kadar hic bir maca üzülmedim bu sezon... ya acayip sinir oluyorum, daha ilk yarida bursa trabzon elele hep beraber kümeye diyorduk, adamlar kapimiza dayandilar.... off offf....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
BJK'li artist ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aslinda Sampiyon sanimiz Fener'den daha buyuk ![]()
__________________ Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 35-40% sampiyon olabiliriz bence...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |