![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam maci almis neden gündem degistirsinki? bence tigana iyi yapti, ben vallahi evde gülmekten bayildim.. haha... gecen hafta fener maci kaybediyor, fener yöneticisi baglanip mactan degilde, 3 yil önceki olaylari hatirlatiyor erman torogluna, erman torogluda amma korktu gecen hafta, bizim t.direktörümüz hakkini ariyorsa kötümü oluyor? besiktas külübüde desteklemis tiganayi... yni bence problem yok, cünkü ben her hafta erman toroglunun konusmalarini dinliyorum, ve adam gercektende ayip ediyor...dedigi seyler bazen cok agir oluyor, yani pastirmadan konustu, ishal konularini her hafta ortaya atiyor, ama herseyin bir seyi vardir demi....tiganayi destekliyorum, cünkü erman hoca cok agir konusuyor, ve bekliyoruz büyük konusmasini biliyorsa özür dilemesinide bilmeli!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | belli ki cok kafaya takmis tigana bu erman toroglunu benim icin de boyle iddalar ortaya atan varsa bende aynen tigana gibi davranirdim anlamak gerek ama nekadar dogru orasini bilemem...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ewet maç çıkışı böyle bi konuşma yapması çok tuhaftı zaten mahkemeye gitmiş olay,en azından başka bi zamanda basın toplantısı yapabilirdi, maçın yorumunu yapsaydı..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam işi gucu bırakmıs o yazıyı hazırlamıs mactan once..Mactada nasıl bır konsantreyle cıktı allah bılır maç bıtmeden sonrasını dusunmus adam
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş'tan Erman Toroğlu'na uyarı ![]() Beşiktaş yönetimi, yorumcu Erman Toroğlu'ndan, siyah beyazlı takımın teknik direktörü Tigana'nın beklediği açıklamayı yapması istediklerini deklare etti ![]() Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Beşiktaş Kulübü olarak, Sayın Erman Toroğlu'ndan, teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın beklediği açıklamanın yapılmasını rica ediyoruz'' denildi. Siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Erman Toroğlu'nun, 26 Kasım 2006 tarihinde Lig TV'de yayınlanan Maraton programında, teknik direktör Jean Tigana'nın, Delgado'nun transferini tanıdığı menajerlerle gerçekleştirdiği iddiasında bulunduğu hatırlatılarak, şu görüşlere yer verildi: ''Sayın Toroğlu aynı programda, ilerleyen haftalarda iddialarını belgeleriyle ispatlayacağını ifade etmişti. Bunun üzerine 28 Kasım 2006 tarihinde teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana basın toplantısı yaparak, Sayın Erman Toroğlu'nun açıklamalarını adres göstermiş, milyonlarca insanın takip ettiği futbol yorum programında yapılan bu tarz iddiaların belgelerle ispatlanmasını istemiş, aksi takdirde kamuoyunda yersiz istifhamlar uyandırdığı için kendisinden özür dilenmesini rica etmişti. 11 Mart 2007 tarihinde, Ankaragücü maçı sonrası Sayın Tigana yaptığı basın toplantısında, aradan geçen 3,5 aylık süre içerisinde herhangi bir belge ile iddialarını ispatlama girişiminde bulunmadığı gerekçesiyle Sayın Toroğlu'na bir hatırlatma bildirisi yayınladı. Sayın Tigana, Sayın Toroğlu'na belgelerle ispat veya özür beklentisini yineledi. Sayın Toroğlu aynı akşam Lig TV'de yaptığı açıklamada, konunun yargı sürecinde olduğunu, gerekli tüm beyanların tarafından yargıçlara yapıldığını, dolayısıyla daha fazla açıklama yapmak istemediğini bildirdi. Oysa, 13.02.2007 tarihi itibariyle soruşturma kapanmıştır ve taraflar bu konuda istedikleri beyanlarda bulunabilirler. Yargı tarafından ele alınmasa bile kamu vicdanında çeşitli şüphelere yol açtığı için Sayın Tigana, Sayın Erman Toroğlu'ndan, yukarıda belirtildiği şekilde kendisine belgelerle ispat yapılmasını veya özür dilemesini beklemektedir. Beşiktaş Kulübü olarak, Sayın Erman Toroğlu'ndan, teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın beklediği açıklamanın yapılmasını rica ediyoruz.''
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |