![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | konuyu sapıttırmayın tamm ben de Tigana yanlış zmaanda yanlış yerde bu yorumu yaptı buna katılıyorum ama bunu dallanıp budaklandırmaya gerek yok. Jose Mourinho gibi dünyaya kişiliğiyle örnek olmaya aday bi ada hakkında kitaplar yazılan bir adam bir Barcelona maçında yaptığı yorumla herşeyi alt üst etti. Sonuçta tdler de insan yaptığı hatadır ama bu kadar da abartmayın her zaman mantıkla hareket edemeyebilir insanlar duygusal tepkiler de insanın doğasında var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Slm, Tartışılan Başlık Olsun,Birebir İthamlardan Kaçınınız...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Tigana, hiç de alışık olmadığımız bir iş yaptı ve bence de iyi yaptı. Çünkü özellikle Erman Toroğlu’nun popülaritesinin yarattığı bu demagojik atmosferle başa çıkmanın yolu belki de buydu. Yani, onu yaratan enstrümanı tam da onun kullandığı gibi kullanmak! Çünkü kabul edersiniz ki, Toroğlu haniyse orta seviyeli bir filozof olma yoluna girdi. Her söylediği tartışmasız kabul görüyor ve söylediklerinin hatırı sayılır bir bölümü de yanlışlar içeriyor... Örneğin; son olarak izlediğim Cengiz Semercioğlu’nun Habertürk’teki programında aydınları eleştirirken, “Entel dantel, halkın arasına girmeyen” gibi hiçbir temeli olmayan, ortalama altı, kavram bile denilemez sözcüklerle aslında hayata dair nasıl düşündüğünü gösteriyordu. Popüler figürlerin toplumun düşünme yetisine nasıl etki ettiğini görmemiz açısından Toroğlu’nun iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. Ve başta hakemler olmak üzere estirdiği onca afra-tafranın ardından hukukun kendisi için de ne denli gerektiğini izledik son Maraton programında. Tigana için altını çize çize “Mösyö Tigana, Mösyö Tigana” demesinin ardından “Bu iş mahkemeye intikal etti. Türkiye’de hukuka intikal eden bir konu hakkında konuşulmaz” gibi demagojik bir üslup tutturmak zorunda kalması bile benim açımdan keyif vericiydi. Söylediği doğru, mahkemeye intikal eden bir konu hakkında konuşulmaz, ama Beşiktaş Kulübü’nün dünkü açıklamasından aslında o soruşturmanın kapandığını da öğrenmiş bulunuyoruz. Bakalım bundan sonra ne olacak? Ağzına her geleni söylemekte bu denli pervasız davranan ve belki de tam da bu nedenle toplumun teveccühünü kazanan birisi açısından Tigana’nın yaptığını doğrusu pek yerinde buldum. Hem Tigana’nın, hem Toroğlu’nun özelinde bir kez daha Orhan Gencebay’ın ne kadar haklı olduğunu gördük. Ne diyordu Gencebay; ‘Dil yarası’ adlı şarkısında; “Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi / Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi...” Cem Dizdar
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tigana davasında sonuna kadar haklı. Erman Toroğlu Delgado konusunda kanıt göstereceğini söylemişti ses seda yok bir de Tigana konuşunca hem suçlu hem güçlü çıkıyor Maraton'da "Mösyö Tigana burası Türkiye. Burada benim borum öter Mösyö. Sen de öğreneceksin yakında burada işler nasıl yürüyor Mösyö" deyip alenen ırkçılık yapıyor. Bir Afrika asıllı Fransıza Mösyö demek hakarettir Fransa'da. Artık Rtük ne zaman harekete geçecek veya birileri şu adamın ağzının payını verecek merak ediyorum.Ağzının payını vermeyi bırak dün BJK Tv'de Faik Gürses ile Sinan Engin Tigana'ya yükleniyor. Yok efendim orası yeri miymiş? Niye yeri olmasınmış? Siz Beşiktaşlıysanız önce Tigana'nın üstüne gideceğinize(hoş 1 yıldır adamı idam ediyorlar her hafta) Erman Toroğlu'na adam gibi iki laf edin... Cem Dizdar zaten beğendiğim ender Beşiktaş yazarlarından. Her yazısının altına imzamı koyarım. Bu yazısının altına da koyuyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Yönetim de Bjk medyası da süs için duruyorlar bulundukları yerde .. Bjk vur ensesine al lokmasını misali eziliyor.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Türkiye'deki "çamur at, izi kalsın" demeçlerden bir tanesini fütursuzca veren Erman Toroğlu'na, adam kendi çapında tavrını koydu. Yok yorumdu, yok analizdi lafları altında kişiliğe hakaret ediliyor. Sonra onurlu bir adam çıkıyor, herkesin beklediği anda, dikkatlerin üzerine en çok çekildiği anların birinde, en çok ses getirecek şekilde ve en uygar düzeyde adama tepki koyuyor. Muhtemel bunu Kolot'un bilgisi dahilinde yapıyor ki, bir yalanlama değil, aksine destek mesajı çıkıyor. Kulübü felam bırak, birisi seni hırsızlıkla suçlasa, üçkağıtla suçlasa sen ne yaparsın bunu düşün??? Bunu hep yapıp da, hiçbirşey olmayınca, zannettiler ki bu adam da birşey demez. Ama noooldu? adam cevap verdi!!! tutuştular... Aslında, olmasın medyada BJK haberi yahu. Yalan yazacaklarına, kafadan atacaklarına hiç yazmasınlar daha iyi. Bu ve benzeri tepkileri FANATİK gazetesine, Fotomaç'a, İsmail-Air'e vermeyi düşünmedik mi??? Bu adamların çıkarttığı yalan haberlerin haddi hesabı yok!!! Sen zaten gereksiz çıkışları olan ama ne maça giden ne de lisanslı ürün alan, taraftarlığı lafta olan, havadan sallama yorum yapıp ortam geren bir adamsın... Senin bunları zaten anlamanı beklemek, senden kuantum fiziğini anlamanı beklemek ile eşdeğer ya, neyse.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |