![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | federasyon kuralları hep bize işliyor..gs maçında sahaya bıçak atılıyor,trabzonlular her maç koltuk söküolar ama federasyon cezaları hep bize yazıo sebeb ne 50 saniye küfür olmuş..ne güsel...ne güsel...
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ne zaman beşiktaş'ta işler yoluna girse başkalarının çıkarları tehlikeye girse hep böyle oyunlar oynanıyo beşiktşımızın üstüne... beşiktaşın hakkını savunabilecek,elini masaya vuran bi başkan gerekli bize | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence çok güzel bir yazı bizim taraftar olarak yapacağımız iki şey var bir beşiktaşı inadına daha fazla desteklemek onları yıldırmak ikinciside tahriklere kapılmamak küfür etmemek bu onların işine gelir çünkü onlar bunu istiyolar şınlara dersini verelim arkadaşlar hadi görsünler | ||
| | |
| | #5 | ||
| Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Vallahi anlayamıyorum bu nasıl iştir. Haksızlık bir olur iki olur dersinki bir hata , tesadüf vs. ama bu olanların artık tesadüfle falan alakası kalmadı. Tamamen Türkiye futbolu bize karşı.. Bu kadarı da olmaz. Ama Allah'ın izniyle Beşiktaş hiç bir gereksiz ufak taşın bizim yolumuzda elgel olamayacağını herkese gösterecek......İnanın ve BEŞİKTAŞIMIZA güvenin arkadaşlar..
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kolpagücü+bursa taraftarlarına rağmen kazanıp yüzümüzün akıyla 3 puanı aldık.uzun zamandır yapamadığımız yapıp deplasmanda kazanmasını bildiktüm şartlara rağmen.belkide bu maçı kaybetseydik seyircisiz oynama cezası verilmeyecekti?kazandıkya seri yakaladıkya önümüz hepden açıldı ya ee ne yapalım o zaman fenerasyonu devreye sokalım biz BEŞİKTAŞI engelleyelim yok öyle birşey elinizden geleni ardınıza koymayınız ne yaparsanız yapın bu sene şampiyon O-LA-CA-ĞIZ. başarılar BEŞİKTAŞ ım a başarılar KARAKARTAL ıma herzaman desteğimizle biz taraftarlar yanındayız | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya içimiz parçalanıyor her alehimizde haksız haberlere yeter diyecek kimse yok mu ya. azize paşa türk futbolu son 7 senede kirlendi diyor kendisinin 8 yıl önce futbola girdiğini kimse söylemiyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yine ustumuze gelmeye basladilar. Yine iyi niyetimizi, huzur isteyisimizi acizlik sanip, yuklenmeye basladilar var gucleriyle. Yazarindan federasyonuna, Ermanindan hasanina herkes birlik oldu sanki karsimizda. Bu defa basaramasinlar, bu defa sessiz kalmayalim, bu defa gerektiginde birbirimize nasil bagli oldugumuzu gosterelim. Bu defa oyle bir butunleselim ki, birdaha cesaret bile edemesinler. Haydi, hepberaber. Herkes elinden geldingince sarilsin telefonlara, faxlara, e-postalara, yazarlar dahil herkese, heryere yagdiralim "bu defa cok kızdıgımızı" Tesekkurler...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok güzel bi yazı,olayları çok iyi yorumlamışsın,ah bi de yönetim bunlarla ilgilense.. ![]() bu ceza olayı beni bitirdi artık,diğerleri elini kolunu sallayarak yoluna dewam ediyor,bizdeki en ufak bi taşkınlıkta hemen stat kapanıyor.. ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |