![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sey arkadaslar vallahi cok güzel yapiyorsunuzda, ama yputubedaki o görüntülerin altinda, cok kötü seyler yaziyor... ne bilim alen diyorki maca geldik, altinda yorumlarda besiktasli biri yaziyorki, sizi bekledik polis götürmeseydi gebertecektik falan... ve acayip agir küfürler.... simdi federasyon bize cok inanacagina sanmiyorum acikcasi.... ama bu bursa konusu amma sinir oldu, bizim baskan denilen sahsiyet daha yeni uyandi, simdi de bu problemi cözelim diyor... neyse hayirlisi.. girisimleriniz süper... ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | mail gönderildi...umarım bu futbol düşmanlarına gerekli cezalar verilir...
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok gerildim ben yine ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya hafızaları dolu yada böyle bir mail yok.ulaşmadı bnm ki ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
tamam kabul ediyorum stadımızda bazen küfür oluyor.yalnız şunu söylemek istiyorum. trabzon maçında adamlar yedek kulübesini başımıza yıktı. sahaya ellerinde ne varsa yağdırdı. edilen küfürün haddi hesabı yok onlara para cezası ki bizim para cezasından daha az. birde bize verilen cezaya bakalım. efendim 52 saniye aralıksız küfür edilmiş ve daha önceden olduğu için hem saha kapatılıyor hemde 33000 ytl ceza kesiliyor. bu hangi adalet anlayışına uyuyor çok merak ediyorum. yönetime sesleniyorum lütfen beşiktaşımızı layık olduğu şekilde temsil edin ya da bırakın... büyük beşiktaşıma büyük taraftarıma büyük başkanlar büyük yönetimler yaraşır... saygılarımla...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yazık valla ha yazık arkadaşlar tepkiizi gösterelim
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |