![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ben ayrıca bursa-ezikler macını merak ediyorum zaten levent kızıl azizenin adamı yatırır bu macta takımını federasyonu macı gozlem altına almaya davet ediyorum... ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Hele Trabzonda ki yenildiğimiz maçta küfürden çok sahaya atılanlaa baksalar kaç maç kapanırdı bilmiyorum bizim maçta ayhana birşey mi yapılmış küfür her yerde var tahrik yapmasa kimsede birşey yapmazdı ÇARŞI bence en güzel şekilde bir protesto yapmalı belki göz korkuturuz bizi garip sanmasınlar ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | HİÇ UTANMA YOK LİGDEN ÇELİLELİM OLSUN BİTSİN İSTEDİKLERİ BU HERALDE
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #5 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya niye ceza verecekler onlara ceza vermesinler onları desteklesinlerki onlar şike ile sampiyon oluslar ama ne kadar onumuzu keserlerse kessinler rakipleri desteklerlerse desteklesinler onumuzu kimse kesemez | ||
| | |
| | #6 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bakalım bunların çoğ es geçildi ama son gs Ts ve A.gücü BJk maçlarındaki olaylar yüzünden gs a.gücü ve bursa ne ceza alacak bekleyelim ve görelim.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Nedense bu tür cezalar Beşiktaş`ımıza veriliyor. Diğerleri ağlamaya devam etsinler. Ağlayana biberon temin edilir.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hepsi ezik federayondakilerin 100.yılda eziklerin sampiyon yapmak istiyolar ama OLAMAYACAKLARR!!!!!!!!!
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | herkes her şeyi görmek istediği gibi görüyor..ve bizden birileri ayaklanmazsa bu böyle dewam edecek..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |