![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Vallahi bende ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Abi benim koyduğum yazıdan okuduysan burada affetmedikleri yazıyor
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #6 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | millet kayalarla polise saldırıyor terörist grup gibi.bıçaklananlar v.s.. önce onları bi halletsinler..! ama yinede gözlerin bize çevrildiği bir dönemde açık vermemek adına küfür değilde alay ve pankartlarla verelim tepkimizi. | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
biz bu düzene ayak uydurmadığımız için çok ezildik çok da eziliriz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşım kimsenin birşey unuttuğu yok, hakediyor ama o gerizekalı yüzünden ceza alıp sahan kapansa ya da bunlar işi daha da büyütüp puan silmeye vardırırsa ne kadar tatmin olucaz sanıyorsun, iyi kötü şampiyonluk potasına girmişiz oluruz olmayız ayrı bir konu ama o ******** için değmez ıslık yeter binlerce kişi ıslıklasın söylediği laflara göre pankart vs ile cevap verilsin.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |