![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hepiniz yemişsiniz bu senaryoları.
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Evet Tigana gitmiş İsmail Er'e "Ben sezon sonu yokum İsmail. Git bunu gazetende yaz. Kamuoyunun bilgisi olsun" demiş. İsmai Er sen Beşiktaşı yazma ya. Git Fenerbahçe muhabirliği yap. Ya senden çektiğimizi var ya? Ne ortalığı karıştırıp duruyorsun kardeşim durduk yerde şimdi ya? Tigana 2008'e kadar Beşiktaş'ta kalacak. Gitmesi için yaptığınız bütün propagandalara rağmen...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence eger Tigana gidecek olursa, hemen Ertuğrul Sağlam ile anlasilmali. Kayseride neler yapabilecegini gördük! Hem gelirken Topuz'uda getirir.
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kayseri başkanı ertuğrul,gökhan ve mehmet için rüyalarında görürler gibi bir şey dedi sanmıyorum gelebilceklerini ama belli de olmaz. Bir kere mantık hatası var Tigana Beşiktaşı bu sene şampiyon yaparsa kimse onu göndermez.bu kadar basit. Eğer olamazsak gider mi gitmez mi orası tartışılır.
__________________ there are two things in my life 1.BEŞİKTAŞ 2.MORE BEŞİKTAŞ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | valla mösyö kınaların en kalitelisinden sipariş edecem. yeterki bi git be adam artık. defol defol defol senden teknik direktör değil malzemeci bile olmaz. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yerli bir teknik adam ile anlaşılacaksa bu Ertuğrul Sağlam yardımcısı da Metin Tekin olmalı. Hatta Mehmet Ekşi de bu ikiliye dahil edilebilir. .. Gerçekten de başarılı olabileceklerine yürekten inanıyorum. Çok ta güzel olur. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu tartışma için henüz erken, sezon sonu beklenmeli... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şu herif tek ki gitsin.. antrenörsüz oynamaya bile razıyım.. adı bile geçince mideme sancılar giriyor.. Her zaman ve zeminde Türk hoca..!! Bize bizim gibiler yakışır. Kurtaralım artık kendimi yabancı hayranlığından.. batı kompleksinden.. Biz Bize benzeriz..! Benim adayım da feyyaz Uçar- Ali >Gültiken ikilisidir.. Hatta Metin tekin de gelsin ve bir kurmay heyet oluşturularak.. yine bir ilk'e imza atılmış olsun.. saygı ve sevgilerimle.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |