![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Beşiktaş'ın teknik direktörüne ve futbolcusuna küfür edeceğim demene karışmazsak Beşiktaşlı olmayız kusura bakma kardeşim...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sankı kendınız etmıyosunuz valla bıraz gercekcı olalım dunku macı ızlerken hem tıganaya hemde bakıye kufur etmedıysen yada kızmadıysan asıl sen bısey anlayamıyosun yada neyse kapatalım konuyu tamam ben kufur etmıyorum sakın ol da sen ...
__________________ єη вüуüк αşкιмѕιη ѕєνgιℓιℓєя вιzι кιѕкαηѕιη вєşιктαş'IM | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben de çok sinirlendim ama en fazla yazıklar olsun size diye bağırdım. Asla Bjk futbolcusuna veya t.d'sine küfretmedim, küfretmem... Kendime küfretmiş olurum o zaman...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | vallaha takımda kimseye güven kalmadı artık. rico nerelerde delgado oynuyor şimdi o seyrediyor. artık bişeyleri yüklenmeliler. tecrübeli ouncularımız.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha ağır konuşmak istiyorum kendi futbolcusuna küfür eden birinin ya aklı biraz kıttır yada provakatördür. kendi futbolcusuna kendi teknik direktörüne küfür etmek ihanettir. forması için nefesini tüketecek ter dökecek futbolcuya küfür etmek kimsenin haddine düşmez. hatasız olmak allah a mahsus arkadaşlar futbolcularımız hata da yapsa bağrımıza basmak boynumuzun borcudur. unutmayın belki sahada değilsiniz ama gerçekten 12. adamsınız takım arkadaşlarınıza saygılı olun biraz
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |