![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | asil suclu kisi aziz yildirim cevap vermeli ucan tekmeyle ricardinyoya saldiran bu serefsizle 20 dakika sonra nasil boyle samimi bir ortamda bulunuyor.bu adam kim?cevap verilmesi gereken bu?saldiriyi yapiyor onca polisin insanin onunden kacip tekrar ayni yere geliyor ve herkes seyrediyor. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
arkadaşlar bunlar bizi kışkırtıp inönüde ceza almamız için uğraşıyo. Ama biz bu tuzağa düşmeyecez. Son maçta ki gibi küfürsüz ama etkili olucaz ezik tümeri nasıl oyundan düşürdüysek bu aurelio şefersizinide düşürücez... Az önce görüntüler için tff ye de (nekadar etkili olur bilmem ama) mail attım... Belki bi işe yarar... Herkese iyi geceler... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
arkadslar simdiden inönüdeki maca hazırlanın ve planları yapın bu bunlara 1 kişiye 3-4 kişi girmek ve arkadan vurmak nasıl olur göstericez şimdiden sabırsızlanıyorum..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | söylecek laf yok sen avrupa takımı olmaya yaklaşıyon ha L.n sizden köy takımı bile olmaz be mademki sen fenersin aurelioyu sınır dışı edersin bu kadar basit fenere çok büyük cezalar vermeyecekse bu federasyon şimdiden onlarında allah birbir türlü belasını versin...
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | BJK tvde gördüm Aurelio ayıp etmiş vallahi milli takımımızda yer veryoruz bizde bu adama ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |