![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar İnönüdeki son maçta tümere nasıl bacaklarını titrettirdiysek (küfür etmeden) Bu maçtada aynısını yapıcaz ve ne tümer nede o yavsak aurelio top oynamaya derman bulamıycak. Ama kesinlikle öyle bir hırs uğruna vay bedeli ne olursa olsun yada isterse 10 maç sahamız kapansın mantığına kesinlikle karşıyım. ![]() Bu puştların zaten istediği bu... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben de adam göremiom orda bi maymun war ama....üstüne de çok yakışmış giydiği şey....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu biraz agir olacak, ama o stadda küfür etmek icin gidenler besiktaslinin durusunu anlamamisdir, ve bu camiayi terk etmelidir. oraya gidip küfredenler, bu mactan sonra küfür yakistigi yere, yani saracogluna gitmelidir... biz inönüdeki mactan önce küfür yok dedik, bu forumda küfür edenler olacak diyenler vardi, ve noldu? besiktasimizin büyük taraftari bir zorlu derbiyi küfür etmeden gecire bildi... neden? cünkü biz besiktasliyiz, cünkü biz anamizdan babamizdan küfür etmemeyi ögrendik, cünkü biz takimimizi ölümüne seviyoruz, ve takimimiz ceza almasin diye küfür etmeyiz! tümer bizi sezon basinda okadar üzdüki, o bir yumruktanda agirdi, bir tokattanda daha fazla acidi. ben tümörü o igrenc renklerin altinda oynarken gördügüm an, aglamam geldi, bize yalan söyledi, bizi satti, ama biz ona küfür etmeden onu üzebildik... cünkü biz yaraticiyiz, biz küfür etmedende adami kalbinden vururuz... aurelio türkceyi cok iyi anliyor, yani simdi bu oyuncu kezman falan olsa, tmm türkceyi anlamiyor, ne kadar küfürsüz tezahürat yaparsan yap, yani kezman türkce küfürleri cok iyi biliyordur, ama bir sarkiyi anlamaz... aurelio cok iyi anlar... küfür yok, küfür etmeyin! ben inönüdeydim, ben o küfürsüz derbide inönüdeydim, ve ben küfürsüzde cok mutluydum... canli yasamis olmasam bu kadar tepki vermezdim!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim Konu güzelkiz tarafından (29-04-2007 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |