Ewet arkadaşlar size katılıyorum bu saatte sonra önemli olan tabiki 3 puandır oyunun önemi yoktur ama iyi oynamazsanız da nasıl 3 puan alacaksınız ? Bence teknik direktörlerin görevi bir maçı kazanma olasılığını artırmaktır.Karşındaki rakibi yenme olasılığın maç öncesi yüzde 60 ise bunu kendi taktiği ile çıkardığı kadro ile yüzde 90 çıkarmak da yüzde 10 a indirmek de teknik direktöre bağlıdır.Biz maçlarımız yüzde 30 ihtimal yüzümüze hep gülüyo diye kazanıyoruz.Asıl başarı bu değildir weya asıl başarısızlık kaybetme yüzdeni 10'a indirmişken maç keybetmek değildir..Bence bu saatten sonra iyi futbol beklemek olanaksız çünkü takımın sistemi hep aynı ama eğer yine şansımız tutar we Runje yine gününde olursa Fener'i de boğarsak İnönü cehenneminde Şampiyon oluruz ki o zaman kimse iyi oynamış kötü oynamış bakmaz kupayı werir Eziklere de kapak olur ama seneye de şampiyon olmak istiyorsak bu taktikten kesinlikle wazgeçmeliyiz keza her sene allah yüzümüze gülmez.Benim aşdığım duyumlara göre seneye Mustafa Denizli ile dewam edecekmişiz bu konuda bilgisi olan arkadaş warsa we beni we arkadaşları aydınlatırsa sewinirim.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. |