![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | şöyle bi fikstüre baktım da eğer küçük bi ihtimal fener maçına kadar puan kaybetmezsek fener maçına fenerin 4 puan gerisinde falan çıkabiliriz. O maçı da kazandık diyelim 1 puan kalıyor. Burda da Gs-Fb maçı önem kazanıyor ve bunun dışında bizim de son hafta çok önemli bir kayseri maçımız kalıyor. Yani şampiyonluk çok uzakta ama olmayacak gibi de deil en önemlisi dışarıda çok zor diyebilceğimiz bir tek kayseri maçı kaldı. Kendi sahamızdaki performans ile ligde en iyilerden biri olduğumuz düşünülürse yapılmayacak bir şey deil ama tabii ki ilk adım atılmadan konuşmamak lazım haftaya GS maçı kazanılırsa bu hesaplar içine girilebilir. Şimdilik bunlar sadece ütopik şeyler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yanlis anlasilmis herhalde ben inönüde yener havaya gireriz demek istedigim olay sudur hani sezon sonu sansa sampiyon olursak yada kupayi alirsak hersey unutulacak ya yine, yani feneri yenersek daha erken unutulmusta olur ve yeniden kendimizi kandirmis olurz
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şu berabt oyuna durmadan mağlup olmaya rağmen şansımız hala var..Çünkü her takım çok kötü ancak bizim hocamız şansımızı günden güüne minumuma indirir eminim..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya arkadaşlar bu sene şampiyonluk beklemeyin busene için bişey beklemediğimii sne başında konuşmuyormuyduk. ama önümüzdeki senelerde ambargo koyacağımıza inanıyorum.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | sene başında bu takım şampiyon olmaz deniliyordu zaten ben de öyle düşünüyordum çünkü yeni bir takımdık ve şampiyonluk süpriz sayılırdı ama lig şartları milleti havaya soktu işte. Şu an kaybedilen çok fazla bir şey yok ama şu defansın haliyle tabii ki umut beslemek zor. Devre arası defansa adam alınmalıydı. Runje de tam düzeliyo derken trabzon maçında gene etkisiz oynadı. Defansa iyi bir adamla, kanatlara takviyeyle ve iyi bir kaleciyle ben de önümüzdeki senelerde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |