Alıntı:
wardaw´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar şaşırmaya başladınız artık yeter ki ne yeter. ya taraftar nezamandan beri karar nerci oldu . |
Taraftar karar mercisi olamaz fakat Uyarma,hesap sorma yetkisine sahiptir.Bu tarftarlarda onu yapmıştır. ama doğru ama yanlış...
Alıntı:
..... futbolcunun işini yapmadığından yakınan taraftar gidip futbolcuya hesap soracağını sanıyor kimsede çıkıp senin işin bumuki işin olmayan şeyi yapıyorsun demiyor. silkinin ve kendinize gelin. |
Yapılan yanlışlıklara herzaman ses çıkarlır,bu insanlar birilerin güdümünde hareket etmiyorlar.En demokratik hakkını kullanıyorlar.
Her şeye sinen boyun eğen taraftar grubu değiliz.Sık sık Çarşı herşeye karşı slagonu atmasını biliyorsanız ,kendi içinizdeki yanlışlarada itiraz etmek gerekir.
Alıntı:
bu takım sene sonuna kadar elimizde olan ve bundan sonra 5-10 sene bizim desteğimizi bekleyen takım biz bunlara şimdi sırtımızı dönersek nasıl birdaha destekleyeceğiz önümüzdeki senelerde. |
sen hala aynı oyunculardan adam olabileceğini sanıyorsan ve ilerisinin takımı bu diyebiliyorsan, başka söze gerek yok.
Alıntı:
artık işini yapmayan futbolcuya tepki göstermek yerine işini yapmayan ve üzerine vazife olmayan şeylere giren taraftara tepki göstermek istiyorum. |
yönetim tarafından kandırmaca olarak, size sunulan tabaktakileri, ne verirlerse kabulum de yiyin...
Gerçeği gören ve yüreği yanan insanların haklı tepkisini kutluyorum.