![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa braz sahip cıkalım takımımızn oyuncusuna yakışmıo bize!! ben kotu futbolcu oldgnu dşünmüorum sadece tecrubesiz bazen topa gerkesiz grmeler veyaa kademe hataları yapıo okdr olcak ayrıca adam stoper sol bekte oynuo anlayıslı olun duzelirr!! ne bir lokma ekmek ne bir kızı sevmek sevioruzz seni baki mercimek!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | once besiktasta yerini saglamlastirda ondan sonra | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bazı arkadaşlar haksızlık yapmayın bakiye. son 4-5 maçlık periyoda bakıldığında takımın en çok çalışan futbolcusu görünümünde. yav sizi anlamıyorum ne istiyorsunuz bu adamdan. rico bir ters çalım atınca paşa oluyor. ama baki maç boyunca rakiple boğuşuyor yine yaranamıyor. unutmayın bjk şampiyonluk potasına girmiş ise bunda defansımızın katkısı tartışılmaz. bu defansta devamlı bakide oynadığına göre ve gol yenmiyorsa hakkını vereceksiniz. adam kapasitesini bilerek elinden geldiğince allah ne verdiyse oynuyor ama size yine yaranamıyor. baki benim için şuan rico paşanızdan daha değerli. rico paşa madem paşa alsın bana fener maçını bende ona mareşal diyim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | milli takımı hakediyor bencede.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | inş olur ama biraz daha kontrollü olman lazım öyle arkdan tekme sallarsan avrupada saniyede atarlar kendini messi sanıp 3-5 kişi geçmeye calışmasan yerini kaybetmesen ve mümkünse attıgın topların bi kısmı yerini bulursa milli takımda oynarsın ama bunları yapmazsan dediğin gibi sadece HAYAL olur senin için
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |