![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vedat kardeşim sen hiç korkmma bi beşiktaş taraftarı hç bi zmn insan içine ckamıcak hale düşmezz!!! ama azize gbi bi baskanın olursa stadında buyuk olsun borcunda olmasın takımında başarılı olsun neye yarar!!! karakter saygı şeref.... hepsi sıfır!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kardeşim sen daha tanıyamamışsın çarşıyı..Sen gör bakalım beşiktaşı 5 sene sonra !! bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete..Adamlar zaten bu yönetime arka çıkmak için beleş bilet alıyorlar bi de utanmadan yönetim aleyhinde weya da Tigana aleyhinde bağırırlarsa musluklar gider. Sana birşey söyleyeyim mi bana direk çarşının içindeki çocuklar söyledi : bu maçlarda 50-60 milyar götürenler oluyormuş..Düşünebiliyomusun bir maçta 50-60 milyar neyse ortalığı bulandırmak istemiyorum şimdi konuyu dağıtmayalım kısaca bu yönetim isterse beşiktaşı küme düşürsün yine gitmez.Bununla alakalı bazı komplo teorilerim war ancak bunları açmanın yeri burası değil.Sen boşwer Çarşıyı marşıyı al ewine büyük ekran bir TV izle Premier ligi maçlarını kafan rahat olsun hem de gözün gönlün açılmış olur.Beşiktaş da Tigana kalmış gitmiş boşwer ne yapcan senin sorunun mu ?? Sen iyi günde de kötü günde de beşiktaşın yanında ol destekle gerisini boşwer pek de fanatik olma. Kafana da takma bu tip şeyleri. Burası Türkiye bunu da unutma hadi bye.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Demirören bence Beşiktaşımızın önüne demir örmekten başka bişey yapmadı...Her yaptıkları transfer patladı o eski Beşiktaşlılık ağırlıgı yok oldu çocukça polemiklere girdiler.Ama Çarşı Beşiktaşın saygınlıgını koruyan tek simge olarak kaldı.Ben en başından beri FİKRET ORMAN diyorum şimdide aynısını diyorum.Adamın duruşunda Beşiktaşlılık var. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar ben 2 yıldır bunu diyorum.artık yeter .ortada hiç bir başarı yok ve adamlar fenere galatasaraya sağa sola saldırıp taraftara sempatik görünmeye çalışıo.biran evel gitmeli 70 milyon borç var 40 milyonu demirörene .nasıl oldu bu borç.ortada fol yok yumurta yok.yakında 100 milyon borç olacak hepside demirörene.sonra kulubun anahtarınıda alır adınıda demirören beşiktaş olarak deiştirir tıpkı besiktas kolaturka gibi.yarın bunlar olursa sakın şaşırmayın.artık gitmeli zararın neresinden dönersen kardır.ama şu gerçekki lafta büyük beşiktaşlı büyüklerimiz seçimlere kadar attı tuttu ama seçim zamanı hiçbiri ortada yoktu.demekki sevenimiz birtek taraftarımız.gerisi yalan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bana kalırsa şampiyonluk kupasının da teneke kupasından farkı yok önemli olan şampiyonlar ligine gitmek ve orda başarılı olmak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | arkadaşım mesajını editler misin? fotoğrafı kaldır. zaten atıldı o piyon.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |