![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | yarası olan gocunur sinan enginin büyük bir yarası var heralde ben acıkcası 11 puandan kaybettiğimiz şampiyonlukta sinan engnden bile şiphleniyorum alaaddin çakıcı görüşmeleri falan
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her ne kadar tiganadan nefret etsemde sinan enginin bunu sölemesi çok ayıp ve yanlış kınıyorum
__________________ o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sinan engin lucescu zamanında da lucescunun arkasından oyunlar yaptı bence 8 puan öndeyken geriye düşmemizdeki sebeplerden biriside sinan engindi hatta herkez bilir aralarının kötü olduğunu.sinan engin 100. yıldan sonra hep sergen ve bir kaç futbolcuyu öne çıkarıp diğerlerini dışladı ve takımda ikilikyaratmıştı. bu yüzden sinan engindir ne yapsa yeridir.. ayrıca bu davranısı tamamen suçlu psikolejisi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sinan enginin savunacak tarafinin oldugunu hic dusunmuyorum...bence tigananin burda td lugunu falan tartismak yersiz sonucta birakti ama yaptigi aciklamalar bence cok daha onemli...eger gercektende soledigi gibi olaylar var ise vay besiktasimiz haline baska bisey solemiyorum...bu sinan engini ve celal kolotu klupte tutan baskana yaziklar olsun...yonetim istifa...o kadar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sinan Engini severim Beşiktaşlılığını da bilirim. Tiganayı sevmedim futbol anlayışını da beğenmezdim ancak Sinan engin burda bence hata etmiş,ayıp etmiş. Hatta olayın sıcaklığı geçince hemen tepki vermesinin öfkeyle kalkan zararla oturur misali ne kadar yanlış bir hareket olduğunu anlayacaktır. Sinan engine yakışacak bir tepki olamaz bu yaklaşım tarzı. kendisini çok sevmeme rağmen bu konuda onu çok eleştiriyorum.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu adamlar yüzünden bu hale geldik zaten...Gitsin mafyacı Allaattin Çakıcılarla oturup iş yapsın.Terbiyesiz adam.Tigana iyi bir teknik direktör olmayabilir ama senden yüz bin kere adam gibi adam. Sergen tek idman yapsın, diğer futbolcular normal idmanını yapsın deyip o çocuğu bitirende senin gibi adamlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |