![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya lucescuyu geri getirelim diyenlere eski teknik direkötr getirilirmidiyorlar şimdi rasim kara ismi geçiyor bu nasıl iş şimdi kimse benim lucescuyu istediğimi sanmasın ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya su bir gerçek haklısınız ama bütün ülkelerde yabancı sempatisi var mesela barcelonada ronalidinho eto bir zamanlar kluivert rivaldo realde zidan figo ama nedense bir puyo bir helguera bir casillas onlar kadar göze batmıyor taraftarları için bu sene ruud van realin sevgilisi oldu nie kimse kendi oyuncuların sahip çıkmadı futbolun kanunu bu yani bence ama sizde haklsınız
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o zaman gönderilmemesi lazımdı yazık oldu ben gönderilmesini hiç istememiştim inşallah başkan olarak gelir
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bende rasim kara iyi olur diye düşünüyorum
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türk aday rasim kara yabancı aday van gaal ikisinden biri gelse süper olur
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |