![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya ben ricardinhoyuda seviyorum delgadoyu da eğer gelirse 2 side gider dedim çünkü van gaal yıldız sevmiyor sistemine ters bu yüzden 2 sinii veya 1 ini gönderir
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kayseri deplasmanında Beşiktaş'ın kalesini koruyan Erdem, siyah - beyazlıların dün Trabzonspor ile oynadığı Coca Cola B Gençler Türkiye Şampiyonası'nda da genç takımın kalesine geçti. Uzatma süresi 1-1 biten maçı Kartal, 3-2 kazanıp şampiyonluğa ulaştı. Beşiktaş'ın gollerini Batuhan (2) ve Burak kaydederken, Trabzonspor'un sayıları ise Hami ile Gökhan'dan geldi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kayseri deplasmanında kaleye geçen Erdem, aynı günde 2 maça çıktı.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yönetim Van gaal konusunda ısrarlı olsa imzayı attırır
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | artık van gaal'i almamız için bir engel kalmadı bence..lucesuya vereceğimiz parayı ona versek kesinlikle gelecektir.. her bakımdan çok önemli bir hoca.. eğer yabancı bir teknik direktör alacaksak ve eğer önemli hedefler peşinde koşmayı düşünüyorsak van gaal en iyi seçimdir.. macera aramaya gerek yok.. bir tigana faciası daha yaşamak istemiyoruz.. bu sezonki futbol saçmalığını görmek istemiyoruz.. gerçek futbol izlemek istiyoruz artık.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |